Czemu nie gracie?

Zaczęty przez dawiss, 2013 02 21, 14:11:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tarantio

Wiem ze online nie jest takie złe, ale gdyby ludzie nie grali w inne gry to online było by jeszcze większe. Mi się nie chce zaczynać nowej gry i koxać  nowej postaci, ale kto co woli :)

Kox_Rox

No ja też wróciłem na początku grudnia z kumplem, i mieliśmy pomysł na dwie ciekawe postaci. Niestety koncepcje poszły w diabły, bo gdy pomyślałem ile czasu zajmie wykoxanie wszytkiego na odpowiedni poziom, to dałem sobie spokój i wróciłem do swojego nudnego firsta :)

Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Jasmine

nowa postać się koxa szybko, tylko staty i nieliczne skille lecą wolno.

Kox_Rox

Błagam was, nie zaczynajcie znowu tego swojego "teraz się szybko koxa skille!". Nie każdy ma więcej jak 2-3 godziny dziennie.
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Jasmine

Cytat: Kox_Rox w 2013 02 23, 13:19:50
Błagam was, nie zaczynajcie znowu tego swojego "teraz się szybko koxa skille!". Nie każdy ma więcej jak 2-3 godziny dziennie.

robiac tylko ph dziennie spokojnie skoxasz sie w 2-8 tygodni, zalezy jaka klase robisz. ofc nie mowimy tu o statach powyzej 6/6/6.

spot

A ja pamietam jak z dresem koxalismy zatruwanie we 2, czasami z Guardianem na 3 - zawsze w party, zawsze tylko na ph. Zajelo miesiac czasu. Jeden skill tylko.

daCe

bo boje sie odmrozic z pustym bankiem ;(

Bazyli

Cytat: daCe w 2013 02 23, 19:25:04
bo boje sie odmrozic z pustym bankiem ;(
im dluzej czekasz tym gorzej dla Ciebie.. bank sie oproznia po roku od zamrozenia
CytatQuot capita, tot sensus...

Prorokpl

-brak czasu
-brak chęci

brak czasu przez: studia, mało wolnego, praca inżynierska, kobieta (tu akurat wolą ją niż UO)
brak chęci: przez graczy, durne pvp, niektóre zmiany w regulaminie i znikające domki ;/

Ale chyba wrócę, bo nie ważne jak bardzo was nie nawidzę i tej gry, jakoś zawsze mnie do niej ciągnie, a nigdzie nie jest mi tak dobrze jak z wami ;]

smdn

Na początku, czytając o tym shardzie spodobało mi się bardzo. Ale gdy przychodziło  do gry, to cały czas koxałem. I znudziło mnie to. A ludzi spotykałem przeważnie tylko w banku. Rozmawiali o rzeczach o których z reguły nie miałem pojęcia. Nie miałem tu żadnych kumpli, z nikim specjalnie sie nie zaprzyjaźniłem i tyle.

Ari

Po rozmowie z byłym adminem czy obecnym kto to wie usunąłem postać oraz kilku znajomych grać przestało cóż po 9 -12 latach? od początku serwera z podejściem i traktowaniem gracza / graczy jak zło konieczne ciężko nie podjąć takich decyzji.

dodatkowo
- zniszczone pvm
- bezsensowne pvp , balans a raczej jego brak
- nawet przykładowo patrząc na ostatnią zmianę - skryto składników - (lol co to za zmiana) ... tutaj bym komuś dał nobla.

On

Patrząc na zachowanie roszczeniowe większości graczy, to tak, nie dziwie się, że admini mówią że jesteśmy złem koniecznym. I ocenianie zmian w ten sposób, to już tym bardziej. Ja zasadniczo z większości zmian jestem zadowolony.
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

AsYlum

Cytat: Ari w 2013 03 02, 17:44:35
Po rozmowie z byłym adminem czy obecnym kto to wie usunąłem postać oraz kilku znajomych grać przestało cóż po 9 -12 latach? od początku serwera z podejściem i traktowaniem gracza / graczy jak zło konieczne ciężko nie podjąć takich decyzji.
(...)

Było odpowiadać na znaki. Dostałeś karę za bierne makro i beczysz jak dziecko. Znałeś i znasz regulamin. Niestety nie dajemy nikomu  bonusów za lata gry. Skończ już marudzić bo jedynie się pogrążasz. Jasno Ci powiedziałem na co możesz liczyć, a na co nie. Czego jeszcze nie rozumiesz?
<uninitialized object>

Evilas

Cytat: Ari w 2013 03 02, 17:44:35
- nawet przykładowo patrząc na ostatnią zmianę - skryto składników - (lol co to za zmiana) ... tutaj bym komuś dał nobla.

bardzo dobra zmiana, skryto i tak jest przegiety, skoro moze sobie bez zadnych problemow zabijac bez slowa kogo chce i jak chce, ja osobiscie wywalilbym ta klase, bo jest zbyt przegieta na obecne realia, chyba ze wroci dawna straz, ktora wykrywa i zdejmie na cepa kazdego "lobuza", na chwile obecna poprostu nie chce sie siedziec w miescie, bo poprostu strach... ja bym widzial tam jeszcze trudniejsze skladniki do zdobycia, jakas krew smoka, krew demona, zeby ten skryto mial mozliwosc cos stracic, teraz to i tak... tyle co kot naplakal ;)

a co do tematu, to jakos ostatnio poprostu "nie chce mi sie" i mniej czasu na logniecie :<

Svennson

asyl...
Asylum (imię w grze: Sang Qui) – Skrypter – urlop

nie ma sensu ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.