polimorfia

Zaczęty przez Jasmine, 2013 03 04, 14:13:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

On

A na jakiej podstawie? :D
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

growin

Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Bonne

i dla barda...

to sie staje nudne. Sami wymuszacie by wszystkie skille byly identyczne... a gdzie ta różnorodność, gdzie smaczki i wady danych wyborów...  ziew...

Evilas

Cytat: Bonne w 2013 03 04, 19:40:17
i dla barda...

to sie staje nudne. Sami wymuszacie by wszystkie skille byly identyczne... a gdzie ta różnorodność, gdzie smaczki i wady danych wyborów...  ziew...

madre slowa ;) potem ludzie mowia, ze nasze klasy sa takie same, tylko roznia sie grafikami albo wypowiadanymi slowami ;)

maly

Cytat: Lindi w 2013 03 04, 14:21:36
Łe no.. to tym co maja "polimorfie" z medalionu zabrali prędkość konia z buta a teraz komuś innemu dali? :< Gdzie tu logika?

i nie wiem o co płaczesz 
to jest .nietoperz  i nie wiem co w tym dobrego jesli to tylko do klimatu 
jesli nie wiesz co to jest to co zbedna tresc?

Lindi

Cytat: maly w 2013 03 04, 22:08:59
Cytat: Lindi w 2013 03 04, 14:21:36
Łe no.. to tym co maja "polimorfie" z medalionu zabrali prędkość konia z buta a teraz komuś innemu dali? :< Gdzie tu logika?

i nie wiem o co płaczesz 
to jest .nietoperz  i nie wiem co w tym dobrego jesli to tylko do klimatu 
jesli nie wiesz co to jest to co zbedna tresc?

Gdzie ja tu płacze? mam znaczniki gdzie jest żart, a gdzie nie umieszczać? O_O
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Jasmine

proszę o beton dowiedziałem się czego chciałem, proste pytanie a ludzie i tak zaczynają walkę. shame on you.

Darod

Cytat: Jasmine w 2013 03 05, 09:43:47
proszę o beton dowiedziałem się czego chciałem, proste pytanie a ludzie i tak zaczynają walkę. shame on you.
przynajmniej  można się pośmiać  ;D

Soszek

"Knowledge demands sacrifice."