BM - pierscien,kolczu

Zaczęty przez Svennson, 2013 03 12, 01:11:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Svennson

Witam na www w opisie magii napisne jest ze by nosic zbroje pierscieniowa trzeba miec 180% skilli bitewnych.
No wiec mam tyle, mam tez ponad 50 sily, mam ponad 180 magicznych w tym 72 czy 73 magii i dalej nie moge jej ubrac.

Czego mi brakuje ?:]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Dusiek

Cytat: Svennson w 2013 03 12, 01:11:04
Czego mi brakuje ?:]

odpowiedzi na #gt

/trolololloloo :D

Svennson

o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Szmaglomea

Temat raczej do błędów w grze.

180% pierscieniowa, 240% bojowek kolcza.

A i tak czesc ludzi - w tym ja sam przy poprzednim koxie BMa, nie moglismy zalozyc kolczugi/pierscieniowej.
Ja nawet mam skrina, gdzie majac 100 walki, taktyki i 96 czy 95 anaty nie moglem zalozyc broni BMa i zbroi...

Koniecznie zglos sie do administracji przez PW.
A bug powinien zostac mozliwie szybko usuniety...

Svennson

Nie ma tam dodatkowych wymogow typu Magia itp ?

Kojaze ze cos bylo jak jescze BM wisial na stronce jako klasa -.-

Jeszcze w pudao "Siła: 10" 55 sily mam i nie moge ubrac -.-

TymiC

chyba trzeba miec 80% magii

Dragart

73 magii to troche mlo, moze nie jest to rospisane na ww ale napewno jakies wymagania odnosnie magii sa. Natomiast ja bym sie tym nie przejmowal bo w kolczudze sie masakrycznie medytuje , na pvm bmem lepiej miec skore , jak masz prota i reactiva to naprawde fajsie sie biega z mobkami.

Akkarin

Cytat: Dragart w 2013 03 12, 10:55:34
na pvm bmem lepiej miec skore , jak masz prota i reactiva to naprawde fajsie sie biega z mobkami.

Hahahahahahahahahaha :)

Guardian

73 magii to troche mlo, moze nie jest to rospisane na ww ale napewno jakies wymagania odnosnie magii sa. Natomiast ja bym sie tym nie przejmowal bo w kolczudze sie masakrycznie medytuje , na pvm bmem lepiej miec skore , jak masz prota i reactiva to naprawde fajsie sie biega z mobkami.

Chyba w świetle zmiany sprzed jakiegoś okresu, gdzie można medytować po zdjęciu zbroi bez delaya oraz kilku innych aspektów, które lepiej samemu odkryć, lepiej jednak nosić kolczuge ;)

Akkarin: bez przesady z tym spamem

On

Cytat: Guardian w 2013 03 12, 13:06:36

Chyba w świetle zmiany sprzed jakiegoś okresu, gdzie można medytować po zdjęciu zbroi bez delaya oraz kilku innych aspektów, które lepiej samemu odkryć, lepiej jednak nosić kolczuge ;)

Trzymajac moba na klacie ciezko zdejmowac zbroje... ;) Ale sa sposoby by przyspieszyc medytacje, jesli tylko ma sie miejsce w skillcapie. Prosta kwestia jest taka - czy mamy BMa nastawionego na czarowanie czy bicie lagą. I tyle ;)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Guardian

Cytat: On w 2013 03 12, 13:18:46
Cytat: Guardian w 2013 03 12, 13:06:36

Trzymajac moba na klacie ciezko zdejmowac zbroje... ;) Ale sa sposoby by przyspieszyc medytacje, jesli tylko ma sie miejsce w skillcapie. Prosta kwestia jest taka - czy mamy BMa nastawionego na czarowanie czy bicie lagą. I tyle ;)

To rozumiem, że bm musi trzymać moba na klacie przez cały czas bicia go i nie może odbiec na 30 sekund? Wydaje mi się, że lepiej zrobić tak jak paść. Może niech ktoś ogarnięty w BMie poprawi albo Ciebie, albo mnie, bo nie widzę sensu w spieraniu się kto ma rację :)

On

Najwygodniej to chyba jednak stać w miejscu i o to chodzi chyba w BMie żeby jak najdłużej stać i móc czarować/medytować bez konieczności ucieczki. Ale to tylko moje wyobrażenie, niespełnionego battle szamana wilkolaka ;)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

kwiatek

ja miałem problem, że przy 300% bojowych i 70 str nie mogłem włożyć kolczugi i nie wiem do tej pory o co chodzi :>

Tinerot

80 magii w obu przypadkach (pierścieniowa, kolczuga).
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Svennson

Cytat: Tinerot w 2013 03 12, 14:48:25
80 magii w obu przypadkach (pierścieniowa, kolczuga).

Cytat: TymiC w 2013 03 12, 10:52:26
chyba trzeba miec 80% magii

thx bardzo ;]
Dalo by rade na stronke wrzucic BMa w takiej formie jak byl kiedys?

Aktualnie sa te ograniczenia rozpisane ale po roznych dzialach, np w taktyce ze bron BMa, BMik moze ubrac dopiero od 95 skilla