BM - pierscien,kolczu

Zaczęty przez Svennson, 2013 03 12, 01:11:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szmaglomea

Cytat: On w 2013 03 12, 13:41:59
Najwygodniej to chyba jednak stać w miejscu

O_O

Abelson

Cytat: Svennson w 2013 03 12, 15:33:19
Cytat: Tinerot w 2013 03 12, 14:48:25
80 magii w obu przypadkach (pierścieniowa, kolczuga).

Cytat: TymiC w 2013 03 12, 10:52:26
chyba trzeba miec 80% magii

thx bardzo ;]
Dalo by rade na stronke wrzucic BMa w takiej formie jak byl kiedys?

Aktualnie sa te ograniczenia rozpisane ale po roznych dzialach, np w taktyce ze bron BMa, BMik moze ubrac dopiero od 95 skilla

Pewnie , że by dało rade...zbierz to do kupy i podrzucić Dzikiemu. Gwarantuje, że będzie poprawione nim się obejrzysz.
Standardowo pewnie teraz mówisz pod nosem : " nie chce mi sie " - jak wiekszość ludzi na serwerze. Szukajcie zatem po kątach...

Svennson

Abe ta pewnie zbiore do kupy wszystko czego nie wiem i podesle dzikiemu ^^ Love you...
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Sadi666

Cytat: Dragart w 2013 03 12, 10:55:34Natomiast ja bym sie tym nie przejmowal bo w kolczudze sie masakrycznie medytuje , na pvm bmem lepiej miec skore , jak masz prota i reactiva to naprawde fajsie sie biega z mobkami.

To ja powiem... hahahahahaha :D. W takim Razorze robisz makro na zdejmowanie i ubieranie zbroi pod klawisz i masz z głowy. Kiedyś jak była Postawa Obronna, można było na niej rozebrać się do naga, odmedytować, ubrać zbroję i to stojąc z mobkami pokroju Mistyczny Demon (ofc, JEŚLI Cię trafił, to za połowę HP :P). Teraz trzeba odbiec trochę, ale to przecież nie problem. Poza tym np. taki spirytysta ma coś takiego jak Umysł Ponad Ciałem, który pozwala na stanie ze smokiem w miejscu przy ciągłym leczeniu IVM, a mana się sama odnawia :). Do tego na mniejszym PvM dochodzi lich i nawet można spokojnie grać bez medytacji, jeśli ktoś idzie w bicie z lagi :).

To tak na koniec, bo to akurat nie temat o tym :).

Dragart

przeciez jak postac ma 73 magii to idzie na sfinksy a nie na sbp. Dajesz zywiolkaka ognia i czarujesz z boku mana drain i leczenie. Pozatym jak sfinks ma malo hp to sie mozna wstrzelic z corpem i pada na dps.

On

Jak nie klatujesz, to po co robisz BMa? :P
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

dawiss

Prxy 78 maagerki nie wyczarujesz ognika, moby pokroju sfinksa latwo wyklatowac slabym bmem, na tym robilem kase na poczatku. Podstawa to zrobienie broni bma bez tego ciezko nazywac sie bmem.

On

To juz inna bajka... Ale jakos skoxac staty pod bron trzeba, a do tego najlatwiej isc w las a nie koxac stacjonarnie ;)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Svennson

Cytat: On w 2013 03 13, 08:10:09
To juz inna bajka... Ale jakos skoxac staty pod bron trzeba, a do tego najlatwiej isc w las a nie koxac stacjonarnie ;)

kox teraz mocno uproszczony jest ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Dragart

a wlasnie bo on nawet zywiola nie am, to tym bardziej lipa.

DzikiHL

Info o wymaganej 80% zdolności magicznej dodane do każdej zdolności magicznej. Mam nadzieję, że tak właśnie jest.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM