Czy ktoś pomoże z zmiennokształtnością ?

Zaczęty przez Bula Gra Muk, 2013 04 03, 21:36:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bula Gra Muk

Witam.
Chciałbym zostać zmiennokształtnym. Jestem świeżą postacią i niestety walka z wilkołakiem przywódcą nic nie daje :(
Bierze mnie on na hita a próbowałem już 8 razy. Niestety brak jakichkolwiek postępów. I tu pytanie. Nie mógłby mnie jakiś życzliwy gracz zarazić ? Bo robienie innych umiejętności by walczyć dłużej z wilkołakiem, koxanie ich a później grzybienie wymaga dosc sporego wkladu finansowego jak i czasu.
Imię w grze : Marsan

Gofer

bo to nie od wilkołaka się zarażasz - patrz newsy.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Karcharot

Zarażasz się od wilkołaka przywódcy i samotnego wilka Gofer. Chyba że w ciagu ostatnich paru dni się cos zmienilo.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Bula Gra Muk

Probowalem u przywodcy i bezskutecznie. To nie jest takie proste... Zwlaszcza swieza postacia

Dragart

Cytat
Odp: Ostatnio wprowadzone
« Odpowiedź #714 dnia: 2013 03 11, 01:17:58 »
To przyszło nagle, jak deszcz, który z delikatnej mżawki niezauważenie przeradza się w kilkugodzinną ulewę. Przecież wszyscy miewamy koszmary, więc czym miałby się przejmować? Nie przejmował się więc...do czasu, kiedy znalazł w zakrwawionym łóżku odgryziony kawałek ludzkiej ręki. Następne noce były tylko gorsze. Porażające uczucie rozrywania, rzeczywistość pękająca na miliard kawałeczków, obraz przed oczami zamazujący się, by przybrać po chwili wszystkie odcienie szkarłatu. Ciało zmieniające swoje proporcje i rozmiary z chrzęstem kości i jękiem wydobywającym się z coraz bardziej zwierzęcego gardła... Gdyby jeszcze tylko cokolwiek pamiętał, gdyby mógł się opanować... Choroba wciąż wygrywała.

Zmiennokształtny

Zmiennokształtni zyskali możliwość wyboru jednej z pięciu postaci, w które będą się zmieniać podczas swojej gry. Wyboru można dokonać jednorazowo i nie podlega on późniejszym modyfikacjom. Jedyną drogą do zmiany postaci zmiennokształtnego jest wyleczenie się i ponowne zarażenie. Przywilej wyboru obejmuje także obecnie zarażone postaci.

Ponadto:

- Eksperymentalne zarażanie śmiertelnymi miksturami nie daje już więcej efektów. Chodzą za to słuchy, że na zachodnim kontynencie żyją dwie wynaturzone istoty, których rany niosą zarazę.
- Grafiki można obejrzeć na: http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,27702.0.html
« Ostatnia zmiana: 2013 03 11, 01:20:05 wysłana przez Tinerot »

Informacje na stronie www zadko kiedy sa aktualne.

Bula Gra Muk

Yhhh... tylko ja nie pytalem jak sie zarazic...

Dragart

ale gracze juz chyba nie zarazaja, ale w sumie nie wiadomo, tak czy inaczej trzeba poswiecic 1% skilla na to.

DzikiHL

Może warto po prostu poćwiczyć do takiego stopnia by wytrzymać z wilkołakiem przywódcą?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Gofer

Na Ish zaraziło mnie pewne bydle zdecydowanie słabsze od wilkołaka przywódcy. W czasie walki oczywiście.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Lindi

Polecam właśnie albo się podkoxać (najłatwiejsza opcja) albo druga opcja.. bierzesz jakiegoś gracza innego który ci czyści teren i cie leczy ;)
Trzeba wtedy działać tak, że inna osoba "klatuje" a ty biegasz tylko na jednego hita i leczysz się.. i znów lecisz :P
Ja bym chętnie pomogła, ale nie leczę ;p
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Death Freak

Zarażenie się poprzez branie na klatę jest możliwe tylko jak jesteś w stanie utrzymać zarażającego stwora, co dla młodych postaci jest prawie niewykonalne. Jeśli chcesz zostać wilkołakiem proponuje odszukać stado i powierzyć im swój los. Wilkołaki to grupa klimatyczna więc chyba do tej konkretnej grupy zmiennokształtnych potrzebny jest gm i akceptacja stada.
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Agraeld

Opcja o której pisze DF.
CytatWilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,20603.0.html

On

Cytat: zxc w 2013 04 04, 22:57:20
Opcja o której pisze DF.

Z tego co widziałem, pisał do nas, ale nie był w stanie pojąć że trzeba napisać podanie ;)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Rey

Cytat: On w 2013 04 05, 06:15:44
Cytat: zxc w 2013 04 04, 22:57:20
Opcja o której pisze DF.

Z tego co widziałem, pisał do nas, ale nie był w stanie pojąć że trzeba napisać podanie ;)

Wszedzie ta biurokracja.  ::) ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Valthar

Czołem.

Nie wiem czy to jedyna opcja, ale po rozmowie ze zmiennokształtnym wiem, że teraz mało będzie przybywać osób z tym skillem, bo zarażając (zmiennokształtnym) tracisz 1% skilla Zmiennokształtność. Ze 100% do 99% i potem do 100% to nie jest tak łatwo wbić, więc z dobrego serca nie wiem czy ktoś Ci pomoże. ^^
"Precz z moich oczu!... posłucham od razu,
Precz z mego serca!... i serce posłucha,
Precz z mej pamięci!... NIE-tego rozkazu
Moja i Twoja pamięć nie posłucha..."