Żeglarz na Aurin.

Zaczęty przez Dusiek, 2013 04 09, 10:29:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Evilas

niech karaja za flame, bardzo dobry ruch, dosyc gowniarstwa juz na ircu jest, nie trzeba tego dodatkowo na forum czytac ;)

co do zmian zeglarza... widocznie bylo to zamierzone i jest jakas inna opcja ( o ktorej wspomnial dziki ) wiec wystarczy poczekac, zamiast marudzic.

Szmaglomea

Cytat: Tinerot w 2013 04 09, 15:35:13
A może wystarczyłaby z drugiej strony odrobina cierpliwości. Osoba wprowadzająca nie mogła wykonać potrzebnego restartu, to naprawdę wszystko.

Ja, podobnie jak 90% innych nie odczuło tego, a sprawy dowiedziałem się przez IRCa. Problem raczej ma się na tym, że występuje problem z komunikacją na poziomie ekipa <> gracze. Przez co robi się flame z różnych stron.
Może udałoby się temu zaradzić, gdyby na www/forum było wyszczególnione miejsce z informacją: "Obecnie przerabiany jest żeglarz Aurin.". Taka moja luźna myśl.
To jest częsty problem działań na żywym organizmie. Też robimy czasem zmiany w sieci, przez co na dosłownie minutę ktoś traci połączenie a ogniem wali jak wygłodniały smok. A przecież wystarczyłoby chwilę poczekać. Prawda.
Upierdliwość w postaci małego info w ogólnie dostępnym miejscu usprawiedliwiłaby wam wszelkie takie działania i dała wam zupełnie nową linię obrony przed tym flejmem.

Mam nadzieję, że uniknie się tego w przyszłości.

MojoJojo

niby nic a cieszy :D

Fajny mam podpis ?:P
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Zywol

na dm od wieków jest myślenie, najpierw wprowadzić/zmienić później myśleć. Nie można wprowadzić zmiany, albo uprzedzić? no to macie takie tematy, na własne życzenie hrhr
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

mae

Robilem cos wczoraj wieczorem. Poniewaz pomimo poznej pory online byl stosunkowo wysoki, a ja i tak wstawalem po 5 do pracy, naiwnie pomyslalem, ze sytuacja moze poczekac do mojego powrotu do domu nastepnego dnia. To pewnie zabawne, ale wciaz w was wierze i bylem pewien, ze tym ludziom nie trzeba pisac "wstrzymajcie sie troszke z trollowaniem, pouczaniem nas itd."

Czego sie teraz dowiedzialem o sobie to hoho, nikt mi nie odbierze ;)

Hexin

Jesteś z LoA, deal with it.

Dragart

hahaha i Maes was przechytrzyl cwaniaczki, jest protal do Aurin  ;D

Szmaglomea

Cytat: Dragart w 2013 04 09, 17:02:44
hahaha i Maes was przechytrzyl cwaniaczki, jest protal do Aurin  ;D

Ostre posunięcie. Lajkuje.

Gofer

Cytat"Poniewaz Dolennost oraz Jhelom posiadaja juz bramy polozone dogodnie w swoich miastach"

W Dolennost nie widzę bramy :)
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

mae

Racja, cos mi sie pomieszalo. Dol ma znow polaczenie kosztem brit.

Gofer

Szczerzę pisząc, to wolałbym bramę :)

Przy okazji pytanie - czy jakikolwiek % opłaty za żeglarza trafia do kasy miasta?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Dusiek

Ja nie chciałem flejmu, jedynie zainteresowało mnie że w mieście w którym nie ma władzy nagle zmieniają się połączenia żeglarza - a akurat ja do pracy teraz chodzę na taką godzinę że byłem w nocy, i rano i ani newsa a żeglarza do Jhel nie było.

Temat można zamknąć.