Zmiana w regach

Zaczęty przez kwiatek, 2013 04 20, 19:56:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dragart

problem lusek polega na tym , ze robi sie z nich mikstury many. Gdyby szaman byl jedynym zjadaczem lusek to byl by to pospolity reg.

Gorgian

Cytat: Dragart w 2013 04 21, 20:14:06
problem lusek polega na tym , ze robi sie z nich mikstury many. Gdyby szaman byl jedynym zjadaczem lusek to byl by to pospolity reg.
A no mixy many sa drogie na 1 pk wypijam cos kolo 20/30 mixow a nawet 1 dnia poszlo mi ponad 150 sztuk
luski sa za drogim regiem moim zdaniem

GOB

nie tyle za drogim co pozysk ich jest ciezki, wot caly problem... ared i tu nie kwestia trapy bo jakbym jej nie mial to pozyskalbym z tego samego pvm 666 lusek. chodzi tu o to ze w 2 godziny wybijalismy z 10 smokow, mazozaura, wszystkie morczne z wyrmrm wlaczeni, wyrma w dest i co tam sie napatoczylo o te moby nie daja po 2-3 czy nawet 10 lusek tylko po 40-50 za jedno ciecie, a ubicie smoka to 2-3 min
bleeee

Sadi666

Ja bym dał łuski do kopania na bagnach, podczas kopania gliny ;P.

Zywol

po prostu zredukować ilosc zapotrzebowania regow na dany czar i kopanie nie będzie aż tak potrzebne.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Zathaniel

Cytat: Sadi666 w 2013 04 22, 09:49:59

Ja bym dal rolnikowi możliwość oswajania i rozmnażania węży/olbrzymich węży ;D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Guardian

Cytat: Zathaniel w 2013 04 22, 12:30:50

A ja kucharzowi mozliwość odparowania wody morskiej w celu pozyskania soli. Nie zapominajmy o puszce dla maga, 2h dla lika i god mode dla rpg neutrali

Zathaniel

Cytat: Guardian w 2013 04 22, 12:41:34
Cytat: Zathaniel w 2013 04 22, 12:30:50

A ja kucharzowi mozliwość odparowania wody morskiej w celu pozyskania soli. Nie zapominajmy o puszce dla maga, 2h dla lika i god mode dla rpg neutrali

Podoba mi się pomysł z solą. Lik ma same jednopolowe 2h. Zapomniałeś o recallu dla woja.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Rey

Cytat: Zywol w 2013 04 22, 10:21:02
po prostu zredukować ilosc zapotrzebowania regow na dany czar i kopanie nie będzie aż tak potrzebne.
Podoba mi się pomysł
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Dragart

Tylko ze teraz na pvp macie zwoje, wiec mikstury many nie sa juz tak potrzebne, po co zmniejszac ich koszty ?

Dragart

co ? jeszcze sie nie nauczyliscie tego uzywac ?

Zywol

to nie temat o umiejętności i stosowaniu zwojów.
fajnie by było jakby ekipa przedstawiła swoje stanowisko i będzie po debacie ;)
zmniejszymy zapotrzebowanie na ten reg czy nie?
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Guardian

Cytat: Dragart w 2013 04 22, 14:56:31
co ? jeszcze sie nie nauczyliscie tego uzywac ?

A zwoje nie mają 5sek delaya? ;p

^_^

Ale pozyskiwanie łusek jest wręcz banalne ;d Tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać, Średnio na jedno wyjście bez większego problemu można zebrać ich ponad 1k. Sól ostatnio też stała się bardziej dostępna, chociaż i tak można by podnieść ilość wydobywanej soli dla górnika (ew przenieść i znacząco podnieść jej wydobycie podczas kopania piachu). Czary dru są drogie ale i efekt jest zadowalający. Nikt nie powie chyba że kwiat drzewa yew to kiepski czar. Jedyne co by można zmienić to minimalnie zmniejszyć koszt ducha natury, o te 2 otoczaki.
Zwoje nie maja delaya na cast ;]

Dragart

omg jak nie masz many a chesz sie leczyc to klikasz na zwoj i czarujesz. Na te same zwoje nie ma delaya. Kiedys wystarczylo odmanic maga, dzisiaj i tak mzoe sie leczyc.

Nie wiem tlyko jak jest ze zwojami in mani ? Jesli mozna uzywac w biegu, to naprawde zmniejsza zuzycie mikstur many.