A konkurencja...

Zaczęty przez spot, 2013 06 23, 10:20:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

spot

Tez lezy!

http://www.uo-cl.com/

Gdzie obecnie graja gracze DM? Wszyscy na MW, czy po prostu odpust z gra na czas nieokreslony?

AsYlum

MW nie publikuje już nawet online tylko ilość aktywnych kont .
<uninitialized object>

Zyzio

Skoro wszystko lezy polaczenie tego w jeden organizm jest sensowniejsze niz kiedykolwiek
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

AsYlum

Cytat: Zyzio w 2013 06 23, 11:02:46
Skoro wszystko lezy polaczenie tego w jeden organizm jest sensowniejsze niz kiedykolwiek

Niby jak? Proszę nie rzucajcie znów chorych pomysłów o jakieś integracji. Nie raz już było mówione, że nie da się nic złączyć.
<uninitialized object>

Pollack

Wybierajac jeden przewodni oskrypt i uzupelniajac go o najlepsze elementy pozostalych, zapraszajac wszystkich graczy na jeden serwer i zbierajac wszystkich chetnych (jeszcze) gmow w jeden team.

Community UO w Polsce jest calkiem spore - tylko, ze gdzie 3 Polakow tam 6 opinii, 5 idei i 4 shardy...

Silver

Już widzę tą szarpaninę i zbieraninę trolli z 3 shardów ;p

AsYlum

Cytat: Pollack w 2013 06 23, 11:58:45
Wybierajac jeden przewodni oskrypt i uzupelniajac go o najlepsze elementy pozostalych, zapraszajac wszystkich graczy na jeden serwer i zbierajac wszystkich chetnych (jeszcze) gmow w jeden team.

Community UO w Polsce jest calkiem spore - tylko, ze gdzie 3 Polakow tam 6 opinii, 5 idei i 4 shardy...

Przynajmniej dwa razy wyjaśniałem dlaczego takie coś to tylko piękne marzenie. Nie da rady. Albo tworzysz nowe od podstaw albo nic z tego nigdy nie wyniknie.
<uninitialized object>

Sadi666

A ja nadal czekam na http://www.signum-temporis.info/ :D. Ciekawe czy się kiedyś doczekam :P.

Kox_Rox

No lepszego momentu na start tego już nie będzie, więc może coś ruszy.. (taa.)
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

spot

No to chyba zaczyna sie prawdziwy, bezpowrotny koniec UO w Polsce  ???

Smocza

Byłam wczoraj w Warszawie na piwku z prominentnymi personami i jesli kogoś interesuje co w świecie UO, to subiektywnie wygląda to tak:

- KC podobno ma bardzo ładny świat i zdolnego, a w dodatku aktywnego skryptera
- Clone ma ponoć świetny oskrypt, ale ekipa mało aktywna
- MW - nikt nic nie słyszał

Oczywiście są to oceny subiektywne, w dodatku osób trzecich, bo mnie nie było na żadnym z tych shardów.

Też czekałam na Signum Temporis, ale chyba się już nie doczekam :)

Tinerot

ST nie wstanie, bo tam jedynym aktywnym skrypterem od jakiegoś czasu byl znany także z naszego podwórka xehire. A xehire skryptuje na KC. Tak brzmi mój domysl;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Dusiek

Zaraz przyjdzie Gruby i wam powie że skrypty z signum będą na KC. :-P
wiecie że teraz bez uo to ją nawet neta nie potrzebuje praktycZnie? prawie go nie używam :-o

Voicer

Cytat: AsY!um- w 2013 06 23, 14:05:31
Przynajmniej dwa razy wyjaśniałem dlaczego takie coś to tylko piękne marzenie. Nie da rady. Albo tworzysz nowe od podstaw albo nic z tego nigdy nie wyniknie.

to co, kiedy zaczynamy z nowym shardem, od zera?  :D

AbelarD