A konkurencja...

Zaczęty przez spot, 2013 06 23, 10:20:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Svennson

mhm... sa nawet wampy bodajze ;P
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

AsYlum

Cytat: AbelarD w 2013 06 26, 01:50:34
http://www.youtube.com/watch?v=XhITIFMWCj4
oni maja taki oskrypt Oo?
tak to wygląda ?

Oskrypt jest tu sprawą drugorzędną. Tak umożliwili korzystanie z enhanced clienta ;)
<uninitialized object>

AleX

Wygląda świetnie, ładna hydra+ zwiększenie szybkości i jakieś spece by Mae i można grać ;d
-lajtowo

-w ogóle jaka ekipa w tej ropuszy

-ja, pol-zaba, fodr - wariat, chick link - pedał, snibril - latynowski meksykaniec, mefist(czy jakos tak) syn fodra, skosne oczy i male stopy, routhger (koles nazwal zuka ludojada, "zuk kurwojad") : D

dawiss

Dla mnie wyglada to mega tragicznie. Jest tak szpetne, ze bede bal sie dzis zasnac...

Felixor

dawiss :D bo nasza wersja 2d nie jest szpetna ;) zalezy jak spojrzysz.
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

DzikiHL

O gustach się nie dyskutuje.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

shyna

Felixor

zaden server nie ma takiej dynamiki jaka mial dm ;(
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."

Jasmine

Cytat: Felixor w 2013 06 26, 11:08:32
zaden server nie ma takiej dynamiki jaka mial dm ;(

he he he, bo dm to trudny shard ;]

^_^

Biegałem chwilę na clonie. ALe jednak client EC to nie to samo ;d Fajnie wygląda świat sam, poruszające się drzewa, cienie, falująca woda ale to nie to samo ;)

KusKus

Ale tam chyba mozna grac na 2d przecie.

Felixor

Thiass

A tak z ciekawosci tam sa jakos oskryptowane klasy czy to jest mag w puszce z oburakiem?  :D

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Felixor

Nie wiem szczerze mowiac ale za to maja wspanialego Patchera do plikow ktory... uwaga: nie wspolpracuje z win 7 64-bity :/

Darod

co za problem, zrób maszyne wirtualna XP-ka i po kłopocie  :P