Znikajacy journal.

Zaczęty przez Rey, 2013 09 21, 21:57:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rey

Cos co sie chyba nie powinno wydarzyc, mialo miejsce, jak sie dzis zalogowalem.
Nie mam tej strzalki (zmminimalizowany pasek) ani w paperdollu nie ma opcji by wyswietlic journal.

Wie ktos moze jak temu zaradzic?
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Zathaniel

Zawsze możesz to zrobić przez opcje bindów "open -> journal", ewentualnie wpisać w easyUO "event macro 8 3".
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Widmak

Strzałka rozwijająca menu znika gdy zaznaczysz w opcjach "Disable the Menu Bar".

Z cyklu wiedza bezużyteczna : jedna z kwestii Lorda Cienia (0x47E) to spowolniona i zniekształcona kwestia "Everything has its ends".

Rey

Dziekuje za pomoc. :)

Nie pamietam zebym to ruszal, a problem mialem tylko na jednej z postaci.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

^MK

Przy okazji sie zapytam. Gdzie jest opcja zeby w okolo postaci bylo przejzyscie ?

growin

w tym "oku" (na screenie 2 po prawej) masz Circle of transparency :)
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

szaman

To ja się podepnę pod temat.

Zapomniałem jak się uaktywnia tą narożną ikonkę pokazującą buffy/debuffy oraz czas ich trwania.
Gdzieś mi to wcięło i nie mogę znaleźć jak to się aktywowało.

Widmak

Z tego co pamiętam(nie jestem chwilowo w stanie sprawdzić) to był od tego niebieski kryształek na status barze.
Z cyklu wiedza bezużyteczna : jedna z kwestii Lorda Cienia (0x47E) to spowolniona i zniekształcona kwestia "Everything has its ends".

Antheramis

Albo bind: Toogle Buff Window można sobie ustawić np: pod ctr+alt +f12 :) przypadkiem nie wciśniesz a nie raz skasujesz prawym przyciskiem myszy
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne