choroba

Zaczęty przez timon, 2013 09 29, 18:00:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

timon

Po co wprowadzac chorobe ktora delikatnie mowiac denerwuje ludzi chodzacych na pvm przy tak niezykle duzym online ? Nie lepiej pomyslec nad jakims ciekawszymi pomyslami ktore ta gre wzbogaca ? Ale co ja tam wiem. /placz mode off
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool:

KarlaK

*klika 'lubie to'*

Lindi

taa mnie jakiś czas temu też uraczono chorobą  :-X
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

mae

Wprowadzilem, minelo troche czasu, a tu zadnego narzekania. Az sie balem, ze nie dziala ;-)

Tinerot

Zresztą, zel timon ma bardzo mądre słowa we własnym podpisie. ;)

Edit: podobne awatary
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

zel

Ja? Co? Nie.

Na prośbę timona wchodzę i mówię że to bez sensu i lepiej to wyłączyć.
Cytat: Shunt
Cytat: ThorDM to trudny shard
Raczej DM to shard trudnych ludzi.  :wink:
Zachęcam do testowania skryptów mojego autorstwa.

timon

no to moze inaczej, niech lekarstwem bedzie cos dostepnego dla wszystkich a nie ze przy 15 online mam 3 dni spamowac na gt o alchemika bo chcialem odejsc od macrowania i miec jakas przyjemnosc z tej gry.
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool:

Rey

to jakas nowa choroba? Z tego co pamietam w niektorych miastach ustawiono npc aptekarzy.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Gucio

Na prośbę Timona, piszę, że to bez sensu!

Btw, on jeszcze gra ghulem to wgl.  ;D

timon

Cytat: Tinerot w 2013 09 29, 18:28:43
Zresztą, zel timon ma bardzo mądre słowa we własnym podpisie. ;)

Edit: podobne awatary

Jak mogles pomylic "malego timona" z prawdziwym duzym timonem?

A tak na serio to jak juz zauwazyles moj placz jest uzasadniony ;) (wiem dobrze wyciagam wnioski), wiec chcial bym sie dowiedziec czy da sie z tym cos zrobic? I powiem szczerze najbardziej w chorobie meczy mnie interakcja z innymi graczami, ktora nie ma nic wspolnego z klimatem tylko ze spamowaniem po znajomych na ircu, lub ewentualnie czekaniu az sie pojawia i truciu im dupy. Zmiana jak najbardziej fajna jakies 6-7 lat teamu kiedy online jeszcze przekraczalo 14x, turlal bym sie ze smiechu jak nooby w minoc uciekaly by z banku zeby sie nie zarazic, cieszyl bym sie z klimaciarzy ktory walczyli by z choroba i nauczali innych jak sie przed nia bronic. Jednak spogladajac na obecny online i to jak ta gra w tym momecie wyglada wprowadzanie choroby w takim wydaniu wydaje mi sie czystym udupieniem gameplay'u.

Rey

Bez prosby Timona, pisze, ze to bez sensu!  ;D
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

naturel

a mnie sie podoba :) szkoda tylko ze nie podano zadnych oficjalnych wskazowek (wskazowek a nie gotowych rozwiazan) jak sie wyleczyc - uzyskanie informacji dla pewnych osob ktore nie maja tu zbyt wielu przyjaciol i pierwszy raz spotykaja sie z tym systemem moze byc problematyczne.

Cytat: TinerotMoja sugestia: Znajdź sobie pracę, hobby albo dziewczynę.
Dobrze szefie! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BUT! The main award goes toooo...... :
Cytat[20:23] <Fel> TY chyba zyjesz w swiecie ultimy

Gucio

mae

Cytat: naturel w 2013 10 01, 09:37:31szkoda tylko ze nie podano zadnych oficjalnych wskazowek (wskazowek a nie gotowych rozwiazan) jak sie wyleczyc - uzyskanie informacji dla pewnych osob ktore nie maja tu zbyt wielu przyjaciol i pierwszy raz spotykaja sie z tym systemem moze byc problematyczne.
Podano, ale najwyrazniej - jak sam napisales - nie masz tu zbyt wielu przyjaciol.

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)