Oswajanie

Zaczęty przez damiano, 2014 01 04, 12:46:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

damiano

Witam,
mam pytanie, czy kiedy biorę oswajanie jako umiejętność startową na 50%, to ma ona później jakiś szybszy przyrost, czy coś takiego?

jablo

Nie ma znaczenia fakt że wybrałeś oswajanie jako um startową. Koxasz tak samo, przyrosty też niezmienione

Rey

A nie bylo kiedys tak, ze te 50 mialy szybszy przyrost?
Tylko do jakiegos pulapu 80 albo 90.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Jasmine

rzemieślnicze tylko z tego co pamiętam. a tak w ogóle to nie bierz oswajanie bo ssie ;]

damiano

Czemu ssie :)? A czy jest może jakaś dobra dusza, która mi wytłumaczy, czy ten czar szamana uspokajanie zwierząt, bardzo przydaje się dla postaci tamera?

Bonne

bardzo, szczegolnie jak uvieknie i trzeba ponownie oswoic

damiano

Dziękuje Bonne.

Trochę jeszcze na temat i trochę od tematu. Od kogo można się dowiedzieć jakie zwierzęta oswająć, ewentualnie jak ćwiczyć oswajacza? Są takie informacje zawarte na stronie internetowej?

Od tematu: Czy młody gracz ma przyspieszony rozwój statystyk?

DzikiHL

Tak, młody gracz rozwija szybciej statystyki.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Ared

damiano

Uwagi:
Z szacunku dla innych graczy, ćwiczących tą umiejętność, warto uwalniać i zabijać oswojone wcześniej stworzenia.

Dlaczego mam zabijać te zwierzęta? Te oswojone przeze mnie wcześniej nie dają gainów innemu oswajaczowi tak?

Rey

Daja, ale slabsze. Lepiej jak ubijesz to mu zrespawnuja.
CHyba ze mowa o wierzchowcach te lepiej zbieraj na sprzedaz.

A statystyki bardzo ladnie w lochach dla mlodych leca.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

DzikiHL

Statystyki idą tak samo w lochach dla młodych jak w każdym miejscu na świecie. Problemem jest dostępność do przeciwników. Gainy jednak za zabicie przeciwnika są identyczne wszędzie na świecie.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Bazyli

Cytat: DzikiHL w 2014 01 04, 21:52:25
Statystyki idą tak samo w lochach dla młodych jak w każdym miejscu na świecie. Problemem jest dostępność do przeciwników. Gainy jednak za zabicie przeciwnika są identyczne wszędzie na świecie.
poza arena, gdzie gainy sa spowolnione :]
CytatQuot capita, tot sensus...