Gong

Zaczęty przez Raaban, 2014 01 18, 09:47:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raaban

Takie male pytanko, czym jest spowodowana decyzja o zmianie miejsca gongu? ;)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

^_^

Tam przynajmniej nikomu nie będziecie przeszkadzać ;< A tak to nigdy nie wiadomo czy bezpiecznie można przejść czy ktoś się tam leje ;<

Gorgian

Jak dla mnie Ekipa powinna sie zapytac graczy pvp czy chca zmiany miejsca Gongu. i gdzie np mozna by go przeniesc.......

Hexin

Mi się podoba i miejsce i nowy design gongu ;). Każdy ma po równo i jak walisz w gong to w zasadzie walczysz, bo ciężko uciec z wyspy, tak więc rozwiązanie chyba idealne.

Tinerot

Admin i skrypter padli w ostatniej lokacji (Dhagt dwa razy, bo ja podbijam sobie staty a jemu nie wolno). Myślimy, że w nowej poradzimy sobie lepiej.

Cytat: GorgianJak dla mnie Ekipa powinna sie zapytac graczy pvp czy chca zmiany miejsca Gongu. i gdzie np mozna by go przeniesc.......
Kiedy mamy pytania do graczy, nie boimy się ich zadawać. A gracze pvp mieli już raz swoje podforum, na którym mogli wyrazić wspólne zdanie. Oh wait, usunęliśmy je, bo generowało więcej śmieci niż cała reszta razem wzięta. Myślę, że to może być powód. Rzadko kiedy potraficie normalnie rozmawiać, a już niemalże nigdy - zgodzić się ze sobą.

Jeszcze jakieś pytania?
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

dhagt

Cytat: Krzycz_Straż! w 2014 01 18, 09:47:31
Takie male pytanko, czym jest spowodowana decyzja o zmianie miejsca gongu? ;)

Przecież to oczywiste czym.
Padłem na pvp i chce sobie ułatwić grę.
Jak gong był na pustyni mieliśmy z tinem za daleko do portalu. Dlatego przenieśliśmy gonga do Brytani.
A ponieważ w Brytani jest z kolei za blisko portala, to wybraliśmy moonglow na nowa lokalizacje.
Jak tam nam nie pójdzie na pvp to chyba przeniesiemy na Aurin.
Mam nadzieje że rozwiałem Twoje wątpliwości.
[22:40] <Tin> kappa to dzieci maego
[22:40] <Tin> moim zdaniem
[22:40] <Tin> ten loch odzwierciedla jego charakter

Muszka^

LOL

Raaban zadał normalne i nie obraźliwe pytanie a wy (Dhagt i tin) odpowiadacie jak dzieci z gimbazjum. Role się odwróciły i ekipa trolluje a nie gracze ?
Leci komar, za nim mucha, chyba zaraz go wy....przedzi...
http://imgur.com/PrpFgii

Tinerot

Czekaj. Gracz o wyzywającym i prowokującym nicku Krzycz_Straż! i co najmniej kontrowersyjnym, jeśli nie niezgodnym z prawem awatarze (do zmiany - nie zostawię tak tego), który niemalże przed chwilą dostał bana za oficjalne obrażanie i obrzucanie gównem ekipy żąda wytłumaczenia się z tego w jaki sposób prowadzimy serwer. I mam to uznać za normalne pytanie. Bo muszę. Muszę? Oh, wait...

Ale i tak jest nieźle, stawiałem, że nikt tak szybko nie zauważy. Odpowiedź natomiast można przeczytać między wierszami Dhagta.

Zywol

not cry :(

kiedyś serwer był dla graczy a nie dla ekipy :)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Raaban

Macie jakiś kompleks co?
Zadałem to pytanie bo byłem ciekawy czy to jest początek większego projektu dotyczącego pvp, a wy pokazaliście co ekipa potrafi odpowiedzieć na normalne pytanie.
Tym tylko pokazujcie jak jesteście wporządku wobec graczy. Asyl jaki byl taki był, ale na normalne pytanie, normalnie odpowiadał.

Pozdro Dhagt, zajbisty adminie.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Muszka^

Tak jak zwykle nic nie musisz. Powtarzasz to za każdym razem. Myślę ze mimo iż to jest Raaban to można trzymać jakiś poziom. Dobrze sam stwierdziłeś, że nie musisz, więc po co podsycać trolling ? Lepiej się nie wypowiadać. Nie kieruje tego kto jest autorem ale zadał pytanie w normalny, miły, nieagresywny sposób.
Nie zniżajcie się do poziomu rynsztokowego (Sorry Raabciu)
Pozdrawiam i życze miłej i spokojnej soboty.
Leci komar, za nim mucha, chyba zaraz go wy....przedzi...
http://imgur.com/PrpFgii

Tinerot

Ale on wciąż jest dla graczy. Których jest zresztą coraz więcej. Chyba sobie radzimy.

Gucio

Może zrobimy ankiete? Wrzuci się kilka miejsc z portalem i będzie ok?

Moonglow moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. Dlaczego? Otóż fajne były rajdy pod Yew, Skara, Trinsic za fragiem. Czasami zdarzało się, ze spod gongu brit PvP przeskakiwało pod Destard i tam dalej trwała potyczka. W Moonglow nie bedzie takiej mozliwosci, chyba ze to krok w "BITWY MORSKIE" kto pierwszy postawi lodke i ucieknie?  ;)  No nie zapominajmy o armatach.

Zywol

padły inne serwery uo to mamy więcej graczy, chyba żadna akcja reklamowa nie poszła.

moim zdaniem szkoda było skryptować gong, jak przenieśliście go na wyspę. teraz zapewne ponownie rozwinie się pvp ustawka na ircu, która tak czy inaczej przeniesie się do brit. kwestia przyzwyczajenia, najczęściej tam są i będą walki.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

sin

Popieram Gucia. Byc moze Brit bylo za blisko portalu, ale Moonglow nie jest dobrym miejscem. Za blisko do arcyszybkich mobow, za duzo terenow lesiastych w stosunku do praktycznie braku polan, pare wybrzuszen ktore pali czary, dzialajacy system teleportow, ktory prowadzi wprost do mobow, jedna droga ucieczki od gongu...

Wybierzmy wspolnie jakies miejsce. Takie, gdzie bedziemy mogli sie dobrze, w spokoju pobawic miedzy soba, nie przeszkadzajac tez graczom nie grajacym pvp.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.