Kopalnia Brit

Zaczęty przez lazzio, 2014 01 26, 17:31:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

lazzio

Dlaczego kopalnia Brytanii jest safe-zonem do ktorego sie nie da wejsc jak do innych kopalni tylko sie trzeba teleportowac przez specjalne miejsce w srodku miasta stolicy?
W dodatku cała kopalnia jest zablokowana magicznie, ze sie nie da do niej i przed nia teleportowac magiem czy czymkolwiek innym. Moze dajmy jeszcze im czołg M1 Abrams i 4 myśliwce f-35 do obrony?

Pytanie do ekipy/graczy

Guardian

A w kopalni jest straż?

lazzio

Jest straznik przed wejsciem zarówno do kopalni jak i przed budynkiem teleportu.

kadol

Kopalnia Minoc ma +1 do rudy, to kopalnia britt jest troszkę bardziej bezpieczna.  Chociaż, wielokrotnie słyszałem, że skryto ubijało tam górników bo w środku NIE MA strażnika.
Ów, propozycja pod siebie, żeby łatwiej było Ci zabijać górników, tudzież ich okradać.

growin

coś za coś ;) póki w środku nie ma, jest dobrze.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

AleX

To ja może trochę oświecę kolegę który płaczę z powodu "dlaczego to niby inni mają lepiej"

W kopalni Brit nie ma strażnika, techniczne nie można go tam postawić ponieważ nie znajduję się ona na terenie miasta Brit. Magazynier pobiera opłaty od każdego, nawet od mieszkańców bo NIE jest to teren miasta.
-lajtowo

-w ogóle jaka ekipa w tej ropuszy

-ja, pol-zaba, fodr - wariat, chick link - pedał, snibril - latynowski meksykaniec, mefist(czy jakos tak) syn fodra, skosne oczy i male stopy, routhger (koles nazwal zuka ludojada, "zuk kurwojad") : D

szaman

Co nie zmienia faktu, że mając banicję w britt nie ma fizycznej możliwości się do niej dostać, więc w dalszym ciągu jest to safe zone ;)

AleX

Oczywiście że jest możliwość aby się do niej dostać, tak jak do każdej innej kopalni. Ukrywanie, zakradanie.
-lajtowo

-w ogóle jaka ekipa w tej ropuszy

-ja, pol-zaba, fodr - wariat, chick link - pedał, snibril - latynowski meksykaniec, mefist(czy jakos tak) syn fodra, skosne oczy i male stopy, routhger (koles nazwal zuka ludojada, "zuk kurwojad") : D

Bazyli

ja znalazlem inny ciekawy sposob bez koniecznosci posiadania tych skilli, ale to juz zachowam dla siebie :P
CytatQuot capita, tot sensus...

Beduinnn

Ale gdzies ta kopalnia musi byc... i na pewno nie na oddzielnej mapie
nie da sie tam na przyklad na piechote przejsc ? Kiedys jak bylem wydawalo mi sie ze jakos sie da mimo ze nie jest ona blisko miasta...

sin

Nie da, zascianowane.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

naturel

ide o zaklad ze wejde tam z redem i banicja.

stawka 1mln gp - ktos podejmie wyzwanie?
Cytat: TinerotMoja sugestia: Znajdź sobie pracę, hobby albo dziewczynę.
Dobrze szefie! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BUT! The main award goes toooo...... :
Cytat[20:23] <Fel> TY chyba zyjesz w swiecie ultimy

Beduinnn

Oooo no to juz faktycznie troche bez sensu ;P ale obawiam sie ze otwarta kopalnia z dala od miasta czesto  bylaby odwiedzana przez frakce wrogie orderowi i milosnikow nieprzetopionej rudy :)

sin

Cytat: naturel w 2014 01 27, 14:17:00
ide o zaklad ze wejde tam z redem i banicja.
stawka 1mln gp - ktos podejmie wyzwanie?
Rowniez moge to zrobic! ;-p
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Snibril666

Cytat: Beduinnn w 2014 01 27, 14:17:22
Oooo no to juz faktycznie troche bez sensu ;P ale obawiam sie ze otwarta kopalnia z dala od miasta czesto  bylaby odwiedzana przez frakce wrogie orderowi i milosnikow nieprzetopionej rudy :)

Ocllo pozdrawia