Ultima z ograniczonym dostępem do sieci.

Zaczęty przez el, 2014 02 03, 20:00:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

el

Mamy na stancji obecnie nowego dostawcę internetu. Otrzymaliśmy w ofercie ograniczenie przesyłu danych do 4 GB. Wiecie, ile koxo godzin pociągnę grając w ultimę :)? Dużo ultima zżera mb?

sin

Z tego co pamietam, to raczej niewiele - do 10kb/s, z tym, ze glownie utrzymuje sie w okolicy 2kb/s.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

mae

Nie masz sie o co obawiac. Gralem jakis czas na 3G i samo uo zuzywalo jakies niezauwazalne wartosci.

Bardziej juz obawialbym sie podpisow niektorych "inteligentnych" uzytkownikow forum. Kiedys odkrylem, ze podpis jednego z uzytkownikow ma kilka MB... ;)

Raaban

Juz pisałem to kiedyś żebyście zaczeli weryfikować ze podpisy i wklejanie screenow, zamiast linku do obrazka.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Zyzio

Tak jak wyzej, to ilosci sladowe. Mialem neta z playa na sticku i smigalo na spokojnie, a czasem jak nie mam neta zapuszczam wifi z androida i tez smiga a prawie nie zjada megusiow.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Dusiek

Biorąc podd uwagę, że będziesz tylko ultimę odpalać to ok - gorzej z przeglądaniem internetu, czasem możesz się nagle zdziwić :p

Rey

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

szaman