Zakradanie

Zaczęty przez lazzio, 2014 02 04, 22:31:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

lazzio

Jest dobrze. Nie przesadzajmy. 5 minut to bardzo dużo czasu.

Jasmine

bez przesady, wystarczy że straż nie wykrywa, ogarniętego złodzieja nie da rady zbanować. niech mają jedną rzecz na której mogą wtopić.

Zyzio

No, niech maja ta jedna rzecz poza fioletem, tropieniem, wykrywaniem, zatruwaniem trzesieniem ziemi i wszystkimi obszarowymi czarami.

Troche beka. Wiem ze sprawiam wrazenie jakby mi na tym zalezalo, ale jest wrecz przeciwnie, mam to gleboko gdzies. Po prostu nie rozumiem samego zamyslu tego rozwiazania, bo niby czemu ma ono sluzyc? Sama irracjonalnosc tego mnie drazni, nie to ze mi to w praktyce w czyms przeszkadza. Po prostu nie ma zadnego logicznego powodu do wywalania postaci z hida po kilku minutach nicnierobienia, a niektorzy sie zachowuja jakby padla propozycja PODPAKOWANIA shadowa  :D
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Jasmine

Tropienie i Wykrywanie ma ograniczenia klasowe, a obrażenia powodują że Cie straż zacznie lać jak walniesz w npc?

a zatruwaniem to nie wiem jak wykryjesz :P

ethanoll

Jeszcze bard wykrywa (wykrywał?), nie zapominajcie!
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Abelson

Cytat: ethanoll w 2014 02 06, 18:04:53
Jeszcze bard wykrywa (wykrywał?), nie zapominajcie!
wykrywa -potwierdzam

kwiatek

mnie irytuje, że jak muszę dać logouta w terenie na szybko i dam hida to mnie wywala nim postać zniknie, więc w tym wypadku to 5 minut boli, proponowałbym wydłużenie tego czasu o chociaż 2 minuty

DzikiHL

Kwiatek, prawdę mówiąc, robię to samo i czasem loguję się odkryty a czasem ukryty. Mogę tylko przypuszczać, że:
a) czas logoutu jest w przedziale od do.
b) ktoś mnie wykrywa przypadkiem.

Pamiętaj jednak, że masz karczmarza :).
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

kwiatek

nie zawsze jest to możliwe :)