Co z likaonem dla berka???

Zaczęty przez naturel, 2014 02 07, 13:53:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hexin

Cytat: Jasmine w 2014 02 07, 23:29:20
@gucio fakt przydałoby sie troche poprawić/zmienić chimerę (spawn, siłe, czy w ogóle moba np zabrac czary, zmniejszyc dmg i dać lepszy armor/hp, zeby to był taki tank do solo, oczywiscie nie mowie o tankowaniu jakis mocnych mobow)

Tutaj masz odpowiedź Ropuch. Jasmine najwidoczniej nie wie, co jest w stanie utrzymać chimera, skoro chce go bardziej tanky zrobić. Sami znawcy tematu.

Jasmine

Hexin wiem co jest w stanie utrzymać chimera, bo wyobraź sobie mam chimery i używam ich, i wiem ile jest z niektórymi zachodu, na których wierny sobie stoi i może iść na kawe. obecnie mam szamana tamera i wiernego i uwazam ze tamer jest gorszy w kazdym aspekcie gry.

to był pomysł na jakąś jej zmianę bo obecnie między chimerą a pancerem to za dużej różnicy nie widzę.

@ropuch bo tamer solo jest dużo słabszy od wiernego, wierny zabije więcej, zabije szybciej, zabije bezpieczniej, i nie musisz się do tego obwieszać magikami po uszy.
nie wspominając że ma 1 skill wolny a nie jak tamer brakujący.

jak chcecie to ciągnąć to zapraszam na prv.

Hexin

ten wolny skill..... wierny może sobie zrobić zatruwanie, rybaka, drugą bojówkę lub skill rzemieślniczy. Nie może mieć najprzydatniejszych skilli wydobywczych, shadowa, czy skilli pod pvp takich jak trapa/wyrywanie. Jest czego zazdrościć.

Tematu nie ma co ciągnąć. Jako wierny mogę odejść do komputera bijąc mrocznego licha...max kroczącą śmierć (chociaż zdarzają się wywrotki przez plagi czy przywołanie demona). Ty jako solo tamer musisz patrzeć przy tych mobach w ekran.
Teraz idź na smoka z 3 chimerami, a ich na smoka w 3 wiernych. Zgadnij kto się nabiega i straci czas, a kto zrobi to w chwilę.
Własnie dlatego wasze roszczenia są idiotyczne, bo chcecie poprawy solo pvm tamerem (co zresztą wpłynęłoby też na grupowe pvm). Nie można mieć wsyzstkiego. Tamer op w teamie, wierny op solo. To tak jakby wierni chcieli, żeby w ilości 2-3 wiernych vs smok, nagle zadawali cepy po 300hp.

quinggu

dodaj troche AR chimerze i zacznie byc grywalna w solo pvm a na grupowe nie wplynie ;)

Gorgian

czy to nie temat o likaonie i berku??

Załosne

Jasmine

a to nie mozna było obciąć dmg od kilku chimer jak to jest zrobione z czarami magów zamiast obcinać każda chimere osobno?

wole wolny gówniany skill niż 1 za mało i wybierać czy kalecze tamera (bez woz) czy kalecze maga (bez resa/szkoły). pozdro.

Gucio

Cytat: Jasmine w 2014 02 08, 23:15:12
a to nie mozna było obciąć dmg od kilku chimer jak to jest zrobione z czarami magów zamiast obcinać każda chimere osobno?

wole wolny gówniany skill niż 1 za mało i wybierać czy kalecze tamera (bez woz) czy kalecze maga (bez resa/szkoły). pozdro.

Dla Ciebie Jasmin.