Magik do oswajania - zasada działania

Zaczęty przez jablo, 2014 02 23, 11:08:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

jablo

Jak w temacie ? Czy pozwala przeskakiwać progi czy tylko zwiększa szansę na oswojenie danego moba

Galon

^_^

Ale nie polecam koxać w tym magiku. W prawdzie progów nie przeskakuje ale próg gainu tak, czyli oswajając coś z magikiem na czym normalnie koxasz bez magika spowalnia gainy do poziomu jaki masz oswajanie + magik. Magik przydaje sie tylko i wyłącznie do oswajania mountów

Masa

Cytat: ^_^ w 2014 02 23, 18:33:33
Ale nie polecam koxać w tym magiku. W prawdzie progów nie przeskakuje ale próg gainu tak, czyli oswajając coś z magikiem na czym normalnie koxasz bez magika spowalnia gainy do poziomu jaki masz oswajanie + magik. Magik przydaje sie tylko i wyłącznie do oswajania mountów

Czy analogicznie jest tak z pozostałymi skillami ?(głównie interesują mnie podklasy magiczne)

Gucio

Myślę, że przydałby się mały "remake" w magolach do woza i oswajania. Aktualnie to nic nie daje... a magole jednak dropią.

^_^

Jak to nic nie daje. Mając czyste 100 oswajania często nie oswoisz za 1 razem mobków które 100 oswajania wymagają. WoZ podpakowuje wetkę ;)
Masa tylko przy oswajaniu tak jest

Jasmine

mam tamera od lat i nigdy nie użyłem magika do oswajania ;]

^_^

No jak był feniks to chcąc nie chcąc trzeba było użyć magika do oswajania żeby go złapać ;<

Aiwass

zawsze mozna dac taki wymog do oswojenia chimery :) i juz magiki beda potrzebne :)

Gucio

Cytat: Jasmine w 2014 02 24, 00:56:28

Ja to samo.

Rey

Cytat: Gucio w 2014 02 24, 12:11:39

Ja to samo.

Tzn ze nie mieliscie feniksa. ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Gucio

Cytat: Rey w 2014 02 28, 14:06:54
Cytat: Gucio w 2014 02 24, 12:11:39

Ja to samo.

Tzn ze nie mieliscie feniksa. ;)

Zgadza się.  ;) Ale Feniksa już nie ma więc magole... po co dropią?

^_^

Żebyś ze 100 skilla oswoił sobie za 1 razem zwierze które wymaga 100 oswajania, czy np mając 80 oswajania + magik za 1 razem oswoił sobie takiego koszmara ;]

Gucio

Cytat: ^_^ w 2014 03 01, 02:05:33
Żebyś ze 100 skilla oswoił sobie za 1 razem zwierze które wymaga 100 oswajania, czy np mając 80 oswajania + magik za 1 razem oswoił sobie takiego koszmara ;]

Magik imo daje ZA MAŁO.  ;)

^_^

A co daje magik do trucia? Masz  szansę  ze uda Ci  się częściej deadly zatruć. I to i tak  musisz mieć na prawdę dobry magik żeby. To szło jakoś. Magik do anatomii? Do ukrywania? Tylko 20 daje bonus. Zakładanie? Jest wiele magikow które dają niewiele a nikt na nie nie marudzi ;) mi pasuje jak działa magik do oswajanie