Skrzynie w lochach

Zaczęty przez Jasmine, 2014 03 03, 09:21:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prorokpl

Cytat: Guardian w 2014 03 04, 00:53:22
Cytat: Ror w 2014 03 04, 00:14:13
Przeciez szelma ma naturalnego wlama, everyone szelma!

Na pewno nie działa tak dobrze jak włam ;)

Potwierdzam. A czy magik do włama coś daje dla szelmy?

Guardian

Cytat: Prorokpl w 2014 03 04, 01:12:04
Cytat: Guardian w 2014 03 04, 00:53:22
Cytat: Ror w 2014 03 04, 00:14:13
Przeciez szelma ma naturalnego wlama, everyone szelma!

Na pewno nie działa tak dobrze jak włam ;)

Potwierdzam. A czy magik do włama coś daje dla szelmy?
Może magik do szelmy niech coś daje :)

Btw. Ty Prorok z podlasia jesteś?

Gucio

Cytat: Jasmine w 2014 03 03, 22:59:40

Bard się nie nadaje do lochów.

Dzisiaj widziałem barda koxającego włama!

kamrad

Berek moze otwierac na szale. No wiec albo sie chodzi na skrzynki ze skoxanym wlamem albo sie nie chodzi wgl. Po cos te skrzynki chyba zamykali :O

Bazyli

berek moze? odblokowac wiernemu wlama!
CytatQuot capita, tot sensus...

mart

Cytat: Bazyli w 2014 03 04, 16:56:21
berek moze? odblokowac wiernemu wlama!
Jak wlama to i wykrywanie :(
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Glor

dlaczego wierny ma zablokowane wlamywanie??

Jasmine

bo wierny był przekox klasą jak wchodził i dostał masę blokad, większość bonusów zabrali a blokady zostały.

na to pytanie chyba tylko Ekipa mogłaby odpowiedzieć, co takiego ma wierny że dostaje tyle blokad.

Guardian

Cytat: Jasmine w 2014 03 07, 11:46:40
bo wierny był przekox klasą jak wchodził i dostał masę blokad, większość bonusów zabrali a blokady zostały.

na to pytanie chyba tylko Ekipa mogłaby odpowiedzieć, co takiego ma wierny że dostaje tyle blokad.

A wierny przypadkiem nie jest obecnie najmocniejsza klasa zarowno do solo pvm jak i pvp (nie wiem jak szelma)?
Skończ więc płacz i ciesz się grą.

Muzyk

Cytat: Guardian w 2014 03 07, 14:18:11

A wierny przypadkiem nie jest obecnie najmocniejsza klasa zarowno do solo pvm jak i pvp (nie wiem jak szelma)?

Chciales chyba powiedziec "ciesz sie gra ktora systematycznie obrzydzamy"
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Abelson

nie jestem za porównynaniem uo do rzeczywistości ale to co wyżej napisane jest identyczne jak sytuacje w polskim rządzie :)
pozostaje nam poczekać na ultimowego Korwina Mikke ;)

Jasmine

nie wiem jak wygląda BM teraz po zmianach, słyszałem że jest lepszy ale nie widziałem więc ręki sobie uciąć nie dam.

a po uwaleniu zarówno berka jak i tamera to całkiem możliwe że wierny będzie najlepszy.

Telh

Cytat: Jasmine w 2014 03 07, 15:10:37

nie wiem jak wygląda BM teraz po zmianach, słyszałem że jest lepszy ale nie widziałem więc ręki sobie uciąć nie dam.

a po uwaleniu zarówno berka jak i tamera to całkiem możliwe że wierny będzie najlepszy.

ze niby jakich zmianach bm? chyba ze od pol roku procz uwalenia prota i dodania podwojnego uderzenia cos sie jeszcze zmienilo? no fakt, nowa grafika odpowiadajaca saifom.... MEGA zmiana na propa bm.

Jasmine

chodziło mi o uwalenie prota

Glor

po uwaleniu trucia wierny spada w dol  w rankingu pvm solo ,