Berek

Zaczęty przez Nezumi, 2014 03 16, 21:23:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nezumi

Jak po obecnych zmianach berek radzi sobie w pvm? cos z redukcja obrazen chyba bylo kombinowane?  trochę nie grałem i nie jestem na czasie:)

mart

Dostaje mocniejsze cepy i to zauważalnie. Jednak nie jest to aż tak drastyczne jak po pierwszej zmianie. W PvP nie zmieniło się nic, w PvM trzeba po prostu bardziej uważać.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Ghost

Więcej biegania, ale da się wytrzymać.

Nezumi

k dzieki za info:)

Felixor

Musialbym Ci nagrac filmik abys to zobaczyl.
Wyglada to troche zalosnie ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Gucio

Cytat: Felixor w 2014 03 17, 10:37:31
Musialbym Ci nagrac filmik abys to zobaczyl.
Wyglada to troche zalosnie ;)

Masz wete, nie narzekaj.  ;)

Felixor

i tu masz racje, gdyby nie tamerka to strach nie pozwolilby mi wychodzic na mooby powyzej trolli,ogrow
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."

Ghost

Nie przesadzaj. Berek teraz nie jest stacjonarnym tankiem, ale nie jest też kaleką. Postać o statach bazowych 6/6 na szale, biegając pokonuje ognistego demona czy małego smoka.

Felixor

Male smoki to ja moge sobie oswoic ;)

Natomiast wieksza czesc berkow przerobila sie na wiernych, ktorzy moga stacjonarnie koxac na "silniejszych" moobach. Mowie tutaj o mrocznych lichach, demonach chaosu itp.

Gdybym nie mial tamerki to tez bym z wielka checia zrobil wiernego

Ghost

"stacjonarnie koxać" - to jest właśnie kluczowa informacja. Berek nie powinien być "stacjonarnym" wojem. Od tego jest płyta/wierny. Berek jako lekkozbrojny powinien być bardziej ruchliwy.

Felixor

Pozwol ze zacytuje Twoja wypowiedz z przeszłosci.
2014 02 13, 18:38:49
"Ostatni raz się wypowiem. Zmiana na + przy mocnych mobach. Przy słabych przegięcie na - (de facto postać 8/8 ma problemy z rosomakiem pustynnym). Dziękuję za uwagę, co miałem do powiedzenia powiedziałem trzy razy"

Albo masz jakies rozdwojenie jazni albo swiat Ci sie zmienia jak w kalejdoskopie.

Co jest wyznacznikiem tego, ze jeden ma byc stacjonarny a drugi nie? Odbicie w rzeczywistosci? To chyba nie ten shard aby swiat byl realistyczny bo pucha bedzie nago sie bandazowac.

Guardian

Cytat: Felixor w 2014 03 17, 12:13:11
"Ostatni raz się wypowiem. Zmiana na + przy mocnych mobach. Przy słabych przegięcie na - (de facto postać 8/8 ma problemy z rosomakiem pustynnym). Dziękuję za uwagę, co miałem do powiedzenia powiedziałem trzy razy"

Albo masz jakies rozdwojenie jazni albo swiat Ci sie zmienia jak w kalejdoskopie.

Co jest wyznacznikiem tego, ze jeden ma byc stacjonarny a drugi nie? Odbicie w rzeczywistosci? To chyba nie ten shard aby swiat byl realistyczny bo pucha bedzie nago sie bandazowac.

Nie rozpędzaj się tak Fel.  Po co się tak nakręcać skoro to raczej niewiele zmieni.

Ghost

Cytat: Felixor w 2014 03 17, 12:13:11

Przeczytaj jeszcze raz - "Zmiana na + przy mocnych mobach". Napisałem tak? Napisałem. Dla postaci 6/6 inne moby będą mocnymi niż dla postaci 9/9.
Poza tym - czy ja gdzieś tam napisałem, że przeszkadza mi to że muszę biegać czy przeszkadza mi to, że z rosomakiem sobie nie daję rady?
No i jeżeli już mamy być tacy szczegółowi - mój post, na który się powołujesz, był napisany po pierwotnym ucięciu berka. Nie po poprawce i zmniejszeniu obcinki. Po poprawce uważam, że zmiana była na + w każdym aspekcie.