Szelma zadania

Zaczęty przez Vampirro, 2014 08 02, 09:48:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vampirro

Witam.

Moze mi ktos napisac ile trzeba kasy wydac na zadania szelmy i jakie itemy trzeba kupic??

Raaban

Dobry model z ciebie ;)))
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

VoDo

Odpowiedz: dużo kasy, różne itemy.
MROOOOOOOOOOOOOOOOOOK !

https://imgur.com/u4P8O7g

szaman

Drogie są jedynie pył przeciwmagiczny, nie pamiętam ile ale coś ok. 70szt, płaszcz cienia na start i ewentualnie mikstura błogosławieństwa ale one już znacznie potaniały. Jeśli chcesz wszystko kupować, to chyba w milionie się nie zamkniesz ;)

elmo

Powinno być wytłumaczone do każdego skilla co, ile i gdzie to zanieść. Samym wyzwaniem powinno być zdobycie danego przedmiotu, a nie tak jak teraz dowiedz się co, dowiedz się skąd, dowiedz się ile i jeszcze to kup.
CytatCytat: mae w 2014 03 03, 06:17:08
Ja spowolnienie dzialajace w postaci jak do niedawna traktuje jako bug zrobiony przez Ducka, by latwiej mu bylo "zwiedzic" pvm.

Ja jednak wolę podziękować za wkład na rzecz serwera :)

Raaban

Ale kazdy nauczyciel daje wskazowki. Wymagajmy chociaz troche myslenia.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Lenti

Znalezienie przedmiotu wyzwaniem :D
Płaszcz na przykład za friko dostałem, a reszta jak się okazało była porozrzucana po kupcach. Takie wyzwanie.

pierog

DM znamy już od podszewki, tak wiec każda nowa misja jak np shelmowskie zadania, przynoszą nam wiele zabawy. Wysil się i czerp przyjemność z tych questów, bo więcej możesz już takich nie uświadczyć.  >:(

szaman

Macie rację aczkolwiek te 3 przedmioty o których napisałem są bardzo trudne do zdobycia dla nowego gracza, więc niech wie z czym to się je, niż ma się pod koniec koxu okazać że nie jest w stanie go dokończyć bo nie da rady z magicznym pyłem.
Cała reszta jest na prawdę super i nie ma na DM drugiego tak fajnego skilla do nauki i trzeba to samemu odkryć.

Zyzio

Najciekawszy w nauce skill porownujac go do wszystkich innych na serwie, a Elmo i tak proponuje zniesc wymog myslenia  :-\
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Guardian

Cytat: Zyzio w 2014 08 02, 21:11:29
Najciekawszy w nauce skill porownujac go do wszystkich innych na serwie, a Elmar i tak proponuje zniesc wymog myslenia  :-\

Bo jak widać niektórych myślenie po prostu boli :P

elmo

A tak naprawdę i tak każdy idzie na skróty pytaniem "co trzeba zrobić żeby się nauczyć wiernego/latania na smokach/szelmy/psiona" I tyle w tej waszej bulwersacji.

BTW elmar ma inny nick Szerloku zyzio.
Ja spowolnienie dzialajace w postaci jak do niedawna traktuje jako bug zrobiony przez Ducka, by latwiej mu bylo "zwiedzic" pvm.

Zyzio

Wyedytowalem to na 2 min przed twoim komentarzem szerloku elmo  8) Niech sie pytaja, ich prawo.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

elmo

Tak czy siak, ja tylko mówię, że dla osób które wolą iść łatwiejszą drogą można wrzucić w spoiler co potrzeba do danego skilla, a ten co chce się wykazać nie będzie czytał. Wilk syty i owca cała.

swider

Cytat: elmo w 2014 08 02, 23:44:49
Tak czy siak, ja tylko mówię, że dla osób które wolą iść łatwiejszą drogą można wrzucić w spoiler co potrzeba do danego skilla, a ten co chce się wykazać nie będzie czytał. Wilk syty i owca cała.

+1