anatomia- na co wpływa

Zaczęty przez zel, 2014 08 27, 00:46:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

zel

Tak przeglądam stronę i forum i nie mogę dojść do tego jak właściwie działają niektóre skille i który z nich na co wpływa. Jedno z bardziej nurtujących mnie pytań dotyczy anatomii.

Co prawda mamy opis na stronce, ale nie wiem czy to aktualne i potwierdzone info? Tym bardziej, że ten temat świadczył by inaczej. Padają tam takie stwierdzenia, że wbrew temu co jest na stronie, anatomia ma wpływ nie tylko na dmg (bandażowanie i 1hp za 20%), ale i celność. Z drugiej strony, w tym samym temacie pada stwierdzenie, że faktycznie był to błąd i strona została poprawiona... ale teraz na stronie nic o tym nie ma. Więc jak to jest?

ps
Jeżeli macie jakieś zdanie/informacje jak to jest to jakbyście mogli podać swoje źródło (obserwacje własne, obserwacje znajomego znajomego, wgląd do skryptów ;P).
Cytat: Shunt
Cytat: ThorDM to trudny shard
Raczej DM to shard trudnych ludzi.  :wink:
Zachęcam do testowania skryptów mojego autorstwa.

sin

Z wlasnych obserwacji moge powiedziec, ze wplywa na bandaz, hp i zadawane obrazenia bronia biala/dystansowana. Skoro Mae napisal tez, ze ma modyfikuje trafialnosc, to nalezy przyjac, ze tak wlasnie jest.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

mae

jak wyzej, anatomia zwieksza szanse na trafienie przeciwnika

zel

Dzięki za szybką i konkretną odpowiedź :)
Cytat: Shunt
Cytat: ThorDM to trudny shard
Raczej DM to shard trudnych ludzi.  :wink:
Zachęcam do testowania skryptów mojego autorstwa.