Dostałem bana

Zaczęty przez DJcarlo23, 2014 10 14, 00:02:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

DJcarlo23

Wczoraj około 23:30 dostałem bana za bierne makro ukrywania.
Mogę się przyznać że używałem programu który sam mi klikał myszką na ten przycisk koło umiejętności, a sam na łóżku obok komputera czytałem sobie spokojnie książkę. Wstaje z łóżka żeby uzupełnić ten komunikat czy jestem żywy, patrze a tu jestem w wiezieniu.

Chce się tylko kulturalnie zapytać, czy naprawdę muszę jak debil siedzieć przy komputerze przez 1 h powerhoursa i klikać w kółko
jeden i ten sam przycisk. Zamiast poczytać książkę i co jakieś 10 min (nie wiem dokładnie) uzupełniać jakiś komunikat żebym nie
został wywalony z serwera?

ethanoll

Oczywiście, że możesz sobie w spokoju czytać książkę i tylko co jakiś czas odpowiadać na komunikat. O ile jestem na bieżąco (pewnie nie jestem), to tym bezpiecznym "jakimś czasem" jest ~5 minut.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

DzikiHL

Prawidłowa odpowiedź  to "masz reagować na to co dzieje się w grze, w odpowiednio krótkim czasie". Jestem jednak pewien, że czytałeś regulamin podczas zakładania konta, więc na pewno w przyszłości będzie lepiej :).
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Kusznik

Ze tak pozwolę sobie troll ować i nabić posta ;)

Nie pierwszy i ostatni raz :)

DJcarlo23

W takim razie mógłbym prosić o uwolnienie z więzienia 4 dni to trochę długo =(
Z tego co jest napisane w regulaminie moja kara jest naprawdę łagodna, ale jednak proszę jeśli to możliwe o uwolnienie mnie z więzienia.
Następnym razem postaram się być uważniejszy.

jablo

Przez te 4 dni możesz spokojnie książkę poczytać

Kap

Mój second powstał dzięki uprzejmości zolty i Kela i 4 dni jaila. Polecam taką inwencję.

Każda wystarczająco zaawansowana technologia do zludzenia przypomina magię.

"...emotional states, which in their species, inevitably leads to hatred and violence... It is the genetic instinct of their species to destroy whatever they cannot understand... Violence is as natural to them as breathing"

Felixor

Teraz to juz niemozliwe Kap. W trakcie jaila masz zablokowane wszystkie postacie z konta :(
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

DzikiHL

Niestety DJcarlo23 ale nie byłoby to fair w stosunku do innych osób, które podzieliły Twój los. Liczymy, że takie coś Cię nauczy na przyszłość. :)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

DJcarlo23

Oczywiście rozumiem.
To do zobaczenia za 4 dni :D.