Flaga PVP

Zaczęty przez Felixor, 2016 02 13, 09:42:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Nawiązując do newsa w Informacjach ogólnych:
Czy dałoby się w jakiś piękny skryptowy sposób pokazywać kto ma flagę a kto nie?
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Gorgian

Teraz kazdy poleci do gma z zapytaniem "czy moja postac ma Flage pvp"

Gofer

można do imienia dodać |*|
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Gucio

Może wprowadźmy chorągwie? Niech każdy jadący wierzchowcem ma gdzieś przy dupie chorągiew. No jak z buta będzie maszerować to może sterczeć z plecaka. Plecaków też nie widać to może zróbmy, żeby było widać?  ::)

ubee

Widze dziwny temat to grasz tyle czasu i nie wiesz kto ma flage podpowiem Ci kazdy gracz pvp. I kazda postac pozostawiona w lochach ktora pomaga postacia pvp :)

Bazyli

CytatQuot capita, tot sensus...

Tinerot

Zasadniczo wszystko można zrobić komendą sprawdzającą, czy to na celownik, czy imię postaci. Ale naprawdę tego potrzebujecie?
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

psx

przydalo by sie ja mam czasem watpliwosci nie gram dlugo i nie znan wszystkich

[K]

moim zdaniem, jezeli malo roboty przy tym to mozna zrobic, natomiast jezeli duzo to olac i zajac sie czyms bardziej przydatnym

mateoo

Wprowadźcie to  >:(

growin

Cytat: ubee w 2016 02 14, 08:33:58
I kazda postac pozostawiona w lochach ktora pomaga postacia pvp :)

Czyli jak ktoś chodzi na pvm z graczami pvp to ma flage? np. bard pomagający bić asmo?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

mateo

najpierw musiałoby zostać ściśle określone za co taka flaga się należy:)

Lenti

swider