Druga Postać

Zaczęty przez Bestia, 2018 06 01, 10:24:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

VoDo

Cytat: Bestia w 2018 06 06, 12:39:53
Nie rozumiem, po co wypowiadają się osoby, które wszystko hejtują ? Jest marny Online, więc gracze i ekipa kombinują by ułatwić życie w grze innym oraz zachęcić innych graczy do powrotu do gry lub zarejestrowania się.
Nie było zmian na ircu były narzekania, ze nic się nie dzieje, wprowadzane są zmiany to też źle. Może Zwis i Vodo zaproponujecie coś lepszego skro śmieszy Was ostatnia zmiana? Lecz nie wierzę, że potrafilibyście coś lepszego wymyślić niż hejtowanie zmian. Nie podoba się ? Arrivederci Roma

Oj widzę czytanie z zrozumieniem u Ciebie jest na bardzo marnym poziomie. Zmiana jest bardzo fajna. Ja bym o wiele więcej zezwolił aby gra solo była jeszcze przyjemniejsza.
MROOOOOOOOOOOOOOOOOOK !

https://imgur.com/u4P8O7g

zwis

Hahahahaha Bestia to mnie poskładałeś  :o Czy ja coś hejtuje ? Wyrażam swoje zdanie, jak widzę online 0 utrzymuje się co chwilę więc kolego/koleżanko sam zacznij grać a mi nie mów co bym zrobił żeby poprawić online. Byłem tu ekipantem i ludzi potrafiło być 20/30 (ale to widać stare czasy) , co podanie do ekipy pisałem , chciałem pomóc.. Niestety wybrałem  los hejtera ;)
Zresztą co się będą Tobą przejmować jak Ty pewnie nie masz tu nawet konta  ;D

Aqe

Jeszcze troch i temat bedzie do zamkniecia.

Bestia

Widać Twoje starania były tak skuteczne, że online dalej jest takie samo ^^

Nim_Dragonus

Cytat: Bestia w 2018 06 09, 22:04:18
Widać Twoje starania były tak skuteczne, że online dalej jest takie samo ^^

Dla takich przygłupów to ja się dziwię, że Aqe poświęca chociaż 1 minutę swojego czasu...
Jaka jest logika w tym, aby nie grać i narzekać, że nikt nie gra? Próbowałeś coś zrobić? Jakąś ustawkę? Przyszedłeś jak ogłaszałem, że w soboty szukam guza pod gongiem?
NIKT NIE GRA HUR DURR AQE JEST ZŁA :D

Aqe

Cytat: Nim_Dragonus w 2018 06 09, 22:48:49
Dla takich przygłupów to ja się dziwię, że Aqe poświęca chociaż 1 minutę swojego czasu...
Jaka jest logika w tym, aby nie grać i narzekać, że nikt nie gra? Próbowałeś coś zrobić? Jakąś ustawkę? Przyszedłeś jak ogłaszałem, że w soboty szukam guza pod gongiem?
NIKT NIE GRA HUR DURR AQE JEST ZŁA :D

Kwestia przyzwyczajenia, na szczęście są też tacy dzięki którym praca nad DM to sama przyjemność.

[K]

Fajne zmiany, szkoda tylko ze tego typu pomysly przewijaly sie latami... no ale coz niektorzy troche wolniej pojmuja ;)

Havv0c

Jak to mawiają - lepiej późno niż później.
Never Give Up.

zwis

to kiedy ten online podskoczy do +30  8) 8)

Aqe

Cytat: zwis w 2018 06 11, 18:06:15
to kiedy ten online podskoczy do +30  8) 8)

Jak sie zalogujesz i dasz przyklad innym zamiast czekac na cud.

sindario

Zalogował.. bylem świadkiem!  ;)

Aqe

;) Nic tylko się cieszyć.

zwis

Sinek  ;D trzeba było żeby nie gadała  8)