Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Galon

Cytat: "krzywas"Nie ma rasy niebieskiej ;-)
i tu sie mylisz ;) sprawdz jeszcze raz w ankiecie ;P

ps. podpowiem IaurHin ;)

urug

Brakuje mi w ankiecie wilkołaków. Nie daże ich zbytnią sympatią =]

beast

Jednak wilkolak to nie rasa  8) Ja zaglosowałem za elfami blah niech znow zaplona stosy !  :twisted:  :twisted:

Valderin

ja uzasadnie swoj glos pewnym cytatem

"Elfy to takie pedaly co pilyby tylko wino i to z krysztalowych kieliszkow"

a teraz konkurs kto to powiedzial   :P

Rat

Powinno sie jeszcze dodac Enty  :wink:
"Everybody dies, not everyone really lives"
"Jak innych boli to nas dopiero swędzi"

Shein|

Mroczne Elfy  :!:  :P  :P  :wink:  :arrow:

Ghg

jak by bylo po staremu na dm to bym zaglosowal na tych starych druidow co sie pod drzewkiem zbierali. normalnie zbieralo mi sie na wymioty jak oni o tej matce naturze tak gadali i o listkach i o tym, ze nie mozna sarenki w lesie. zawsze mialem wiadro pod reka jak sie temu przygladalem.

teraz po prostu odraze czuje do elfow, bo tez jakos tak jak tak patrzysz na takiego elfa to ni to chlop ni to baba i jeszcze tymi swemi wachlami ciagle maltretuje otoczenie, ze trzeba uwazac zeby oka nie wyjal. no i na cholere im te radary? podobno maja dobry wzrok (oczywiscie nie takowy jak krasnoludy), moze kierunek wiatru obieraja tym? albo uchlami sie rozmnazaja? no i jeszcze oczywistym faktem jest, ze kazdy elf to zlodziej. bo jakoze by inaczej bylo jesli taki zreczny jest, ale walczyc nie potrafi? i zdradliwe to cholera jak nic, bo nie pije piwa ni miodu. mowi, ze nie dobre? przeciez to obraza najwiekszych wartosci jest. a wiadomo od dawien dawna, ze kto nie pije ten kapuje. znaczy niby pija one takie na kwiatach dziwne, niby to ciecz niby to kasza i w dodatku smierdzi jakby czlowiek ledwo na lake trafil. zreszta kazdy wie, ze to barbarzynska rasa, bo w lasach sie chowaja i kultury nigdy nie zaznali. joko ze takowemu zwierzeciu ufac?
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Woszczu

Ludzie.

Aby grać jakąś rasą należy się czymś wykazać, przedstawic sobą pewien poziom i zasłużyć na dopisek. Granie "ludziem" nie wymaga nic i często są to osoby nie reprezentujące soba nic ciekawego.
Głodne dzieci nie myślą o nauce!
Możesz pomóc! To nic nie kosztuje!
www.pajacyk.wileks.pl

Nawet świnka potrafi wejść na drzewo jeśli jest chwalona.

SolTell

a ja wszystkich lubie. Każda rasa ma jakiś "smaczek fabularny".

polim

no ja nie lubie magow... poniewaz mag to nie rasa wiec glosuje na te elfiaste dzieci lasu...

maja zawily jezyk i dobija mnie jak krzycza " Nie bij tej sarny! To moze byc moja cioteczna babcia od strony wujka elendila z XVII pokolenia"!

Adoni

Woszczu troche sie nie zgodze, bo generalizujesz i upraszczasz ;) wszystko zalezy od osoby odgrywajacej, bo "nieciekawych" osobnikow znajdziesz wszedzie, wsrod kazdej z ras
a ja tam osobiscie nie mam nic przeciwko nikomu, swoja droga ciekawa ankieta  :wink:
Cytat: JasmineSavic jestes rozbrajajacy, jeszcze mnie przescigniesz w pisaniu beznadziejnych postow ;[
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości...

Mielu

Co do ankiety to bardzo smieszna ale mniej niz odpowiedzi ;)
Poki co konkurs ironi wygrywa Ghouligh  :lol:

Woszczu bo ludzi jest najwiecej. Nieprawda ze wiekszosc ludzi nic nie prezentuje. Poprostu jest ich duzo wiecej niz odgrywajacych inne rasy. To tak samo jak redzi. Kazdy kto chce PK a nie chce mu sie odgrywac nic, najczesciej staje sie redem, i .... staje sie czlowiekiem. Pewnie liczac stosunek tych odgrywajacych do nieodgrywajacych juz by nie bylo tak zle
www.mielbet.pl Układanie kostki brukowej katowice

Shunt

Elfich Murzynów.

Szczerze, ile już można oglądać kicających po DMce kopii Drizztów lub super elo-mroczniejszych-niż-mrok drowich nekro/zabojców którzy na dzień dobry grożą tobie śmiercią i śmierdzą trupami?  :roll:

Sul

Cytat: "polim"wiec glosuje na te elfiaste dzieci lasu...

maja zawily jezyk i dobija mnie jak krzycza " Nie bij tej sarny! To moze byc moja cioteczna babcia od strony wujka elendila z XVII pokolenia"!

Zal mi ciebie, uwierz mi, z calego serca.

Musicie chyba opuscic swoje swiaty dzieciecych marzen i zobaczyc jak to wyglada tutaj na dmie. Wiem ze to moze byc trudne ale sprobujcie. I nie piszcze juz wiecej takich idiotyzmow, bo po ktoryms waszym kolejnym madrym poscie dostane +1 :D

drss

Nie lubię niziołkow, bo mi się ze złodziejstwem kojarzą :P
dea:
   firewall ? to przegladarka internetowa ?

Groe:
   masz  "meszczyzne" w opisie
Somini:
   no i?

[00:05] <Shadow_of_Death> ale najfajniejsza frakcja
[00:05] <Shadow_of_Death> order