Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dal

Też nie lubię tych paskudnych, mroczniejszych niż najmroczniesza mrokowatość mrocznych elfów... sprawa podobna jak u elfów, nie masz pojęcia o rasie... ciii...
"Ukarzę Cię w imieniu księżyca!" - anonimowy wilkołak

Siwy6977

Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich.
Pewien mądry pan tak kiedyś powiedział. A ja się podpiszę pod tym.

karak

Elfy.
Za moje kochane Skara  8)

GowenC

lolfy

powod -> np. Aion

Od Gwaila: ad personam: +1.
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/

Cytat: Pewien QMnastępna konkurencja jest walka na kopie czyli staja 2 osoby naprzeciw siebie z broną o zasięgu 2 pul, następnie biegną na siebie mijając się w odległości jednego pola

Sul

Cytat: "GowenC"lolfy

Nie znam takiej rasy, moze mi cos o niej napiszesz? Odgrywasz cos takiego czy w jakiejs bajce znalazles i myslisz ze tutaj tez sa?

Dal

Proponowałbym zamknąć temat (tak jak zrobił to na początku Will). Skończy się tylko kłutniami...

Sztyvny

Nie zaglosuje. Zawsze oceniam jednostki a nie ogol.

Shunt

Cytat: "Dal"Też nie lubię tych paskudnych, mroczniejszych niż najmroczniesza mrokowatość mrocznych elfów... sprawa podobna jak u elfów, nie masz pojęcia o rasie... ciii...

A żebyś wiedział, że mam jakieś pojęcie o tej rasie. Może nie jestem super wybitnym specjalistą na ten temat, ale minimum wymagane posiadam. I nie mówię tu o wszystkich mroczniakach, ale niestety dużo podpada pod to co powiedziałem. Piszę to na podstawie obserwacji w pewnym mieście, w którym mam zwyczaj dużo przebywać.
Zamiatanie sprawy pod dywanik nic tobie nie da. ;) Ale już nie chce wszczynać niepotrzebnych kłótni, więc uznam temat za zamknięty.

Edit: Gwoli jeszcze wyników ankiety - widzę, iż tylko 3 osoby na serwerze nie lubią mojego pokroju. Kto by pomyślał, że zieloni okaża się jedną z najbardziej tolerowanych ras.  :shock:

Borry

Niezależnie od systemu w którym rozgrywa się akcja moimi "ulubieńcami" są zawsze elfy. Nigdy nie potrafiłem zrozumieć i wczuć się w ich psychikę, jest mi ona poprostu obca. Pomimo, że najczęściej gram ludzmi (największa swoboda przy prowadzeniu postaci) to zarówno krasie jak i niziołki są mi bardzo bliskie.

Kirvin

ghyghyghy a pół-elfy kochaja wszyscy :DDDDDD
www.youtube.com/lazystarcraft - casy SC2 z mojej gry i ligi zawodowej.

Dal

Jak w przypadku każdej rasy trafiają się lole... Ciężko przeprowadzić ogólno-shardową eliminację takich stworów. Jedyne co pozostaje to kontrola wewnątrz rasy, przez innych mrocznych, jasnych i kudłatych.

P.S.
Zamknijcie temat...

Silvaeris d'Arthe

I am free of all prejudices. I hate everyone equally.

Gofer

przynajmniej widac jaka rasa jest najbardziej wyrazista :D

Cykute dostal tak bardzo go nienawidzili
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

wr

A ja nie mam bladego pojęcia skąd ta animozja ogólna do elfów...
Moja postać zna kilka elfów i jakoś nigdy poniżej naturalnego kontaktu nie udało mi się zejść, a często przyjaźń była między nami.
Może to chodzi o modę, bo jest trendy skopać ylfa? ;)

MrkSs

Ja lubie elfy z wyjatkami oczywiscie bo wszedzie sa lamusy i sam przypisek nic nie zmienia... maja ladne mordki:) dugie łuszy : D, zgrabne sa:) cos tam gadaja po swojemu ; p. Nie ktorej przeginaja taka jest przykra prawda... ambicja przerosla ich mozliwosci i nie moga nic z tym zrobic, ale wrzucanie na forum komus to nie droga? moze by tak zluzowac zwieracz;) i po problemie. Podsumowujac dobre ze sa, bez nich bylo by gozej pozdrawiam:) *wspomina jedna najpiekniejsza elfke:(*
"chamy do wideł i gnoju"
"wam kury szczać prowadzać, a nie polityke robić"
"wybic go po mordzie, kopnąć w dupę"
"Religia jest dla ludzi bez rozumu."
"bić kurwy i złodziei"

- Józef Klemens Piłsudski