Kolyska

Zaczęty przez Kas, 2006 06 07, 20:29:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

LooZak

Hehehe Nice one, nice one ;) Jestem ciekaw jak to sie rozwinie ^^

Alvor_Lucard

o lol ? kas mamą ? :PPPPP
*Mlask Mlask* Zastanawiasz się jak ciesze ryja kiedy płaczesz mi na PW o PK? - popatrz na Awatar :)

Rakshash

A to Elfow w szyszkach sie nie znajduje? Czlowiek uczy sie cale zycie :)

Kas

Cytat: "Alvor_Lucard"o lol ? kas mamą ? :PPPPP
To takie dziwne? Ciekawe co na to Loth :P

Elfka przebudzila sie. Usiadla na lozku, spojzala pierw w okno, pozniej na swoj zaokraglony brzuszek.
-Słonce... teraz zycie bedzie piekniejsze - szepnela do siebie.
Uslyszala jakies dzwieki dochodzace z nizszego pietra. Jakby ktos cos pilowal, szlifowal, wbijal gwozdzie? Zwlekla sie z lozka, narzucila na siebie zwiewny plaszcz i zeszla na dol. Jednak osoba bedaca na parterze uslyszala jej kroki, bo szybko wrzucila wszystkie narzedzia i preparowana przez siebie "sklejanke" do kufra.
-A to Ty, moja droga. Co robisz tak wczesna pora? Musisz teraz duzo odpoczywac. Zmykaj jeszcze spac - Alander usmiechnal sie pieknie do swojej wybranki i zaprowadzil ją do komnaty. Tego ranka jednak nie polozyli sie spac, lecz dlugo rozmawiali o przyszlosci.
Lublin przeprasza za LVika

Aruvin: Problem zajmowania miejsca jest niemal zerowy w porównaniu do tego, że ilość itemów i innych śmieci jakie trzymacie w domkach wydłuża zapis stanu świata do długości szczytowania świni wietnamskiej. :/

Black Day

Kasandro zawsze moge być " Ojcem Chrzestnym " dla potomka z pieknej i prawej kobiety oraz ojca z zasadami .
Gdyby co dajcie znać pobłogosławie maluszka  :D

Sul

Cytat: "Rakshash"A to Elfow w szyszkach sie nie znajduje? Czlowiek uczy sie cale zycie :)

Dostrzegam tutaj pewna niekonsekwencje. Z tego co piszesz, wnioskuje ze jestes takze przekonany ze elfy jedza szyszki czyli sa tak zwanymi szyszkojadami. Idac dalej doszlibysmy do wniosku ze sa bardziej kanibalami niz szyszkojadami, co zapewne rozczarowaloby 65/67 osob ktore taki obraz elfa stworzyly w swoich chorych umyslach. Nie mozesz im tego zrobic...

Jesli zle wnioskuje, to i tak to co napisales, bylo tragiczne i chybione.

Black Day

Rycerz zerkajac w skrzyni bankowej chwycił dziwna butle zerkając na nia i obracajac w dłoni .
Eh to to " Świecona Woda"  ani to wypić ani umyć sie w tym nie da sie . Chwycił powoli chowając do plecaka moźe jakaś dziewica narodzi syna lub córke urodną .
Chwile zastanawiając sie pomyslał - wyleje to na głowe nowo narodzonego dziecka szepcąc modlitwe może to da sił radości i uśmiechu .
Powoli chwytając tarcze odalił sie od bankiera zadając sobie pytanie - lecz przeciez Nunc niema kobiety .
Chwycił miecz w dłoń no to wypada uświecic inne dziecie .
Szybkim krokiem wypadł za bank szukająć kobiety jaka niebawem narodzi dziecko :D

liuk

A czy bank krolewski wyplaca becikowe ? Oto jest pytanie :):):):):):)

Arg

:D jak wypłaca to będzi pełno mamuś
"Kto wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem"

Gofer

kazde miasto wyplaca neizaleznie jesli chce :D
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Kruk

Cytat: "Sul"
Cytat: "Rakshash"A to Elfow w szyszkach sie nie znajduje? Czlowiek uczy sie cale zycie :)

Dostrzegam tutaj pewna niekonsekwencje. Z tego co piszesz, wnioskuje ze jestes takze przekonany ze elfy jedza szyszki czyli sa tak zwanymi szyszkojadami. Idac dalej doszlibysmy do wniosku ze sa bardziej kanibalami niz szyszkojadami, co zapewne rozczarowaloby 65/67 osob ktore taki obraz elfa stworzyly w swoich chorych umyslach. Nie mozesz im tego zrobic...

Jesli zle wnioskuje, to i tak to co napisales, bylo tragiczne i chybione.

Sul - to ty kapusty nigdy nie jadłeś? ;)

tak offtopowo, skoro się tak atmosfera rozluźniła ;)