Wielki Turniej

Zaczęty przez Vicer0, 2006 08 06, 03:31:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

coz zachowanie po wskazuje ze mozliwe jest zaprzestanie pomaganiu graczy w takich inicjatywach (nagrody,etc.)
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Will

Już podczas turnieju magów wiało wsią, więc darowałem sobie przesiadywanie tam...

Vicer0

zgadzam sie, turniej magów zupełnie nie wypalił, turniej wojów juz był lepszy chociaz widownia nieraz dawała ciała ( jakies klątwy, corpy.. wtf?! )
Rowen kochanie co do ciebie, jezeli w regulaminie jest NIE LECZYĆ SIĘ a ty zaczynasz sie leczyc przed WYGRANĄ walką a potem prujesz się ze nie chcesz powtarzac walki i że wygrałes to sorry bejbe ale nic nie poradze ze nie umiesz pogodzic sie z tym, ze powinienem cie po prostu ZDYSKWALIFIKOWAC a ja cie dopuscilem do drugiej walki.

a potem było fajnie ;) dziekuje GMowi

dziekuje wszystkim GMom którzy pomogli (Strażnicy) oraz czarnuchowi w turnieju 5 na 5 ;)
nie informowałem o tym wczesniej zatem dwukrotnie dziękuję
EDIT: zel tylko ja bylem organizatorem z graczy, a sam na 20-30 luda nic nie zrobie :|

KusKus

Vicero ogolnie turniej fajnie zrobiles nie powiem, szczegolnie 5vs5.

Oby wiecej takich w przyszlosci ;]

Quaverx

Turniej 5 vs 5 byl pro.Ale moglo byc wiecej druzyn;)

Coen

Hehe. To "wiesniaczenie" na questach i eventach to jakas dziwna obsesja graczy by sie pokazac, popisac przed innymi. A to ktos zacznie *przygladac sie* czemus, a to rzuci *beka donosnie* gdy postac GMa cos mowi. Najczesciej to jest "moze mnie ktos oswiecic?" i leci 20 In Lor. Jak bylem mlodszy to tez tak mialem, ale mi przeszlo :)

Rowen

Ja nie wiem wy macie jakas obsesje .Przegralem to przegralem i zostawcie ten temat w spokoju.Mam to gleboko gdzies.

UnknOwn

Vicero ten 'czarnuch' to Saternos!:P

Caram

Wspaniala robota! Ale te nieklimatyczne docinki mnie zrazily.... i te imiona na pucharze :razz:

Aruv

Tutaj końcowa nazwa pucharu:

;)

Kęs

Tak a propo tej rzezi na trybunach. Z tego co zdazylem zauwazyc to poleciala sniezna burza wlasnie z trybun, ktora zabila wiekszosc tam siedzacych osob. Ci ktorzy zostali (czyli prawdopodbnie szaman ktory to rzucil + jego przyjacile zostali spacyfikowani). W chosie nie bylo zadnego szamana zdolnego to rzucic. (tak wygladalo to z mojej perspektywy).Wiec sobie darujcie. Sam turniej byl calkiem dobry, choc ubolewam, ze przy takich imprezach moje PII 400 nie wyrabia i mam straszna lagoze co skutecznie psuje zabawe.

UnknOwn

Imiona zostaly na puchar dane dla testu jak to bedzie wygladac, zostaly zmienione potem, ale by zmiany byly dla was widoczne musieliscie sie przelogowac, to wy zle widzieliscie w rzeczywistosci bylo ok.

Vicer0

Unkn0wn oczywiscie wiem, że to był Saternos! :P tylko się drocze ;)
drużyn mogło być więcej ale zakon bał sie strat sprzętu (mówie to po odbyciu rozmowy z kilkoma zakonnikami).

JAK MOGLISCIE ZMIENIC TAKA WSPANIAŁĄ NAZWE PUCHARU :P

Marv

Cytat: "Vicer0"drużyn mogło być więcej ale zakon bał sie strat sprzętu (mówie to po odbyciu rozmowy z kilkoma zakonnikami).

Coz... jak sie nie chca bawic to trudno, ich strata ;) Z tego co widze ucierpialy tylko te osoby, ktore sie czemus narazily. Licze, ze w przyszlosci ta "dobra" strona serwera zaszczyci nas swoja obecnoscia na tego typu imprezach.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

wowek

hmm wartosciowej czesci zakonu lub orderu nie bylo ? hmm moze dlatego ze za duza wies tam byla... banda trzynasoletnich palantow krzyczala "mrok" albo "zlo".....
a w sumie n/c