Nowy regulamin - bledy i uwagi

Zaczęty przez Papa Smerf, 2011 01 06, 22:13:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomerro

Cytat: licho w 2011 01 07, 17:13:49
Cytat: Lindi w 2011 01 07, 12:14:15
Mi się podoba w końcu konkretnie dany zakaz pkowania zwierzaków w zagrodach :D  Dzieki :* !!

To jest tragedia.
Wy zupełnie nie znaliście regulaminu który obowiązywał dotychczas...

W koncu ktos zauwazyl w jakich kontekstach najczesciej sie spieram na forum z oponentami :P

Edyta: Też Cię kocham Diabel. Te Twoje "buehehe" są jedyną rzeczą przez które spać nie mogę po nocach bo się zastanawiam nad ich sensem którego nie ma. Wpadnij na setke wody świeconej! :D
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Diabeł

Chwila powagi...

Buhehehhehehehheehehhehehehhehehehhehehhehehhehehehhehehhehehehhehehehehhehehehhehehhehehehehhehehhahahahhahahahahahahahhahahahahahhahah! :D

Kocham cię tomerro za takie śmieszne posty. Proszę o więcej!

Co do samego regulaminu - zasadniczo fajnie że można mieć dwie postacie w jednej frakcji. Idę robić wilka wojownika :P . Jak tylko się odmrożę.. ;)

Molt

3. Dozwolone jest używanie programów do nauki umiejętności oraz statystyk postaci (typu UO Loop i EasyUO) pod warunkiem bieżącej kontroli poczynań postaci przez gracza.

Tak sie zastanawialem Licho skoro zezwolicie na razora czy bedzie tez mozliwosc z korzystania z UO Machine ktore bazuje na C# a ma mozliwosc wykorzystania bilbiotek easyuo razora albo uoai ?

Karcharot

jest napisane "typu xxxxx"

jesli jest to program do nauki to mozesz korzystać.. taki zapis pozwala na używanie wszelkich programów do koxania..
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

mae

Pytanie, czy taki zapis oznacza zezwolenie na uzywanie programow przeznaczonych do nauki umiejetnosci, czy tez zezwala na uzywanie programow jedynie w celu nauki umiejetnosci ;]

licho

Zezwala na używanie programów.
Sami dobrze wiecie jakie programy i jakie funkcje są przegięte a jakie można uznać za dopuszczalne.
Jak zaczniecie biegać jak rakiety, ścinać drzewa w domkach i używać bankiera pod Exodusem to się policzymy.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Zathaniel

Jeszcze raz Razor:

...
if Fluctus puter [...] in #journal
{
event sysmessage BIEGNIJ! PLAGA!
wait 5
}
...

Co z tą opcja?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Vlad_R

to samo mozna w euo , wiec nie rozumiem co ma byc z taka opcja?

Maelui

Cytat: licho w 2011 01 08, 20:16:04
Zezwala na używanie programów.
Sami dobrze wiecie jakie programy i jakie funkcje są przegięte a jakie można uznać za dopuszczalne.
Jak zaczniecie biegać jak rakiety, ścinać drzewa w domkach i używać bankiera pod Exodusem to się policzymy.

a to tak sie da? nie zebym chciala czy cos  ale mnie to zaciekawilo po prostu

Tinerot

Drzewa (a konkretnie to pola rolnika, ale drzewa też tylko to mniej oczywiste, wymaga sporego przygotowania więc nikomu się dotąd nie chciało) w domkach i rakiety da, bankiera nie widziałem i jak nie zobaczę to wątpię.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Dragart

Ja widzialem bankiera na hyloth i wiem ze sie da :]

Ari

Pamietam jakie byly przegiecia z razorem i nie podoba mi sie ta zmiana z razorem i programami.

Gucio

Cytat: Ari w 2011 01 09, 00:33:45
Pamietam jakie byly przegiecia z razorem i nie podoba mi sie ta zmiana z razorem i programami.

Mnie również. ;)

Zathaniel

Cytat: Gucio w 2011 01 09, 02:30:48
Cytat: Ari w 2011 01 09, 00:33:45

Mnie również. ;)

Trzeba tylko pokazać ekipie jak to się ma do PvM. Jak wejdzie regulamin to trzeba będzie zrobić testy. Ubić exo bez padów?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Agraeld

Cytat: Karcharot w 2011 01 08, 16:52:05
jest napisane "typu xxxxx"

jesli jest to program do nauki to mozesz korzystać.. taki zapis pozwala na używanie wszelkich programów do koxania..

nie znam sie na tych razorach itd

a jak bede chcial "koxac" tytul Zabojcy Exo ? :P

ogolnie mysle ze euo,loop powinno wystarczyc - po co wiecej ? :)