Pytania i odpowiedzi dotyczące księstw.

Zaczęty przez Daltar, 2008 04 25, 22:38:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Badalaman

Niejest smieszne.
Wymaga zaangazowania sie mieszkancow w wybor wladz miasta.

Jasmine

Cytat: "Badalaman"Niejest smieszne.
Wymaga zaangazowania sie mieszkancow w wybor wladz miasta.

przepraszam, jestes glupi czy slepy? 70% musi glosowac na 1 kandydata to nie jest zaangazowanie, zaangazowanie jest jak jest odpowiednia FREKWENCJA. to sie nazywa glupi system w ktorym nie bedzie wybieranych wladcow jezeli jest konkurencja... rozumiesz czy przerzucic Ci przez translator polsko-debilowski.

po tobie sie raczej spodziewalem tej iskry inteligencji ale niestety przeliczylem sie...

Kam

Jasmine, system nie jest jeszcze skonczony, sa przewidzane modyfikacje, a ty plujac sie do kazdego, kto ma odmienne zdanie niz ty pokazujesz swoj poziom. Skad wiesz ze system jest zly? Naly przeblysk intelgencji, u ciebie? Nie sadze. Dowody matematyczne? Nie sadze. Wiec zamknij jape, i bedziesz mogl ja otworzyc dopiero kiedy system bedzie skonczony, wtedy bedziemy sluchac tego co ci sie nie podoba. Slabi konadydaci odpadna po pierwszej turze wyborow, kiedy ludzie juz przyzwyczaja sie, ze jesli nei wybiora wladcy, to beda mieli przesranei beda woleli zaglosowac na lepszego kandydata, aby tylko zostala straz i vendorzy.
mors vincet omnia

Gofer

jasmin wbrew pozorom daj ludziom posprawdzac kilka rzeczy obecnie sa testy - dla ciebie DM jest jednym wielkim bugiem idz moze na inne shardy
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

skorzak

70% to sztuczne ograniczenie;] każdy kto chce może teraz popsuć te wybory dając 30% poparcie komukolwiek...

niech liczy sie frekwencja jak mówi Jasmine ...

PS: dla mnie to coś w stylu: umówcie się bądźcie grzeczni głosujcie na jednego kandydata inaczej zabierzemy wam zabawkę :lol:  :lol:
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Zanderradcer

W Delucji 100 % popracie;] Nie ktorzy jednak nie maja demokracji i lepiej im sie z tym zyje. Ciesze sie ze ktos wkoncu zajal sie uproszczeniem simow. Nie chcialem zakladac nowego tematu zeby to napisac, bo ten z ksiestwami i tak jest zwiazany z gospadarka ksiestw poniekad. Oby tak dalej. Uproszczenie ulatwi zrozumienie graczom jak i prace gmom. Najwazniejsze jest zeby wszyscy dostali informacje o swojej armi wirtualnej.
Jesteśmy otoczeni? Świetnie mozemy atakować w każdym kierunku.
Co Twoje to moje. Co Moje tego nie rusz.
Heman: od kiedy wojsko ma cos wspolnego z tym czy sprzedajemy rybki czy inne gowno

Ragnall

Kamiz plujesz na Jasmine, a on ma rację. Wpierw jeździcie po nim, a po chwili gdy zaczynancie jarzyć o co mu chodzi stwierdzacie, że to dopiero testy  :wink:  Trochę dystansu  :cool:

A teraz moje ...

Ktoś jest w stanie w chwili obecnej przybliżyć stawki jakie przyjdzie płacić za bankiera&spółka osobom nie zapisanym do żadnego z miast ?

Jasmine

Kamiz, na wielu rzeczach moge sie nie znac, ale raczej logiczne myslenie nie jest moja slaba strona, tylko niektorzych ludzi ktorzy nie przeczytajac trolluja wszystko co napisze.

Gofer, po 1. Jasmine po 2. tak jest wiele bugow ale i tak jest to najlepszy polski shard i zmiany w nim zachodzace w wiekszosci przypadkow ida w dobra strone... a na zle trzeba zwracac uwage zeby cos sie zmienilo...

Badalaman

Coz jasmine, jak widac mamy w tej kwesti zupelnie odmienne zdanie.
Ja uwazam ze idea systemu jest sluszna. Nie bede sie upieral ze koniecznie musi to byc 70% ale wlasnie oparlbym sie o % mieszkancow a nie % samych glosujacych.
I zakladam ze ten element sie nie zmieni.

Ukulele

Chyba już jest tak ,że jak ktoś jest dodawany do miasta, to automatycznie ma dopisywane że popiera władce.

Jasmine

Tak brawo jestescie PRO! swietnie zablokowany kamien yew ;]

o to chodzilo? burmistrz dostal ponad 30 glosow i nie mial zadnego konkurenta ale co tam! po co...

ŻAL.DM

ŻAL.DM

ŻAL.DM

wiecej takich zmian! zwlascze ze pisalem mase postow ze system do glosowania nadaje sie tylko zeby go psu w odbytnice wlozyc...

Shem

Widze, ze trzeba szybko amputowac.

Jasmine

Cytat: "Shem"Widze, ze trzeba szybko amputowac.

napisz jeszcze ze zje***li sprawe to jeszcze beda wmawiac ze jest dobrze... wlasnie widac jak dobrze jest, miasto w ktorym jest najwiecej ludzi i burmistrza nie da sie wybrac... bo sie jakies psuje zapisaly i masz babo placek.

Gratulacje! za 3 lata moze poprawia...

Wirtuoz

To sa testy do ciezkiej cholery, po to sie ten system testuje, zeby wyciagnac odpowiednie wnioski i pozniej w miare mozliwosci pozmieniac to co trzeba. Uspokuj sie Jasmine, ktos sie stara a tym po nim jezdzisz, nie zdajac sobie zapewne sprawy z tego jak "motywujaco" dzialaja na skryptera tego typu komentarze.
Ostatniej mapy nie dam kłuć chorągiewkami,
Co oznaczają wojska, których nie mam już.
Rzekł król i Polskę w rulon zwinął, a pergamin
Jak muszla schował w sobie szum Jej obu mórz.

Jasmine

Cytat: "Wirtuoz"To sa testy do ciezkiej cholery, po to sie ten system testuje, zeby wyciagnac odpowiednie wnioski i pozniej w miare mozliwosci pozmieniac to co trzeba. Uspokuj sie Jasmine, ktos sie stara a tym po nim jezdzisz, nie zdajac sobie zapewne sprawy z tego jak "motywujaco" dzialaja na skryptera tego typu komentarze.

A czy to wina skryptera? skrypter to jest władza wykonawcza a nie ustawodawcza... po co robic testy czegos co jest zle? tu nie bylo cienia szansy zeby to sie sprawdzilo. spoko mozna nie wiedziec, ale jak ktos pisze Ci wprost ze jest zle, co jest zle i co moznaby bylo zrobic zeby bylo dobrze a i tak sie zostawia zle to poprostu zal.

mozna nie wiedziec i zepsuc. ale wiedziec i zostawic zepsute to tylko dla wyjatkowych.

i teraz moge wam powiedziec... A ja wiedzialem ze tak bedzie. ja wiedzialem...