Nekromancja

Zaczęty przez DragoN, 2009 09 04, 20:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kam

BlackDay:
1. Nie interesują nas twoje poglądy zwłaszcza w miejscu nie przeznaczonym do tego(robisz offtopic).
2. Nie interesuje nas rozgrywka RPG prowadzona na forum.
mors vincet omnia

licho

Idźcie na piwo.

To nie temat o BD i większości graczy nie interesuje co macie sobie nawzajem do powiedzenia.
A tej grupie którą to interesuje możecie przesłać przez pw logi z irca.

Tu się płacze o Nekromancie.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

mekmar

Spojrzmy na ilosc nekromantow albo ludzi ze skilem a ilosc druidow :)

DragoN

No i przydało by się by to troszkę zmienić ;) z kim nie rozmawiam to mi mówi że skill totalnie bezużyteczny i że ma tylko z sentymentu / dla klimatu. Nic poza tym. Nie wiem sam czy wszyscy nekro coś kręcą, czy może tak jest :P ale jeśli tak jest to powinno się coś zrobić by ta szkoła magii była bardziej przydatna / grywalna.
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Vlad_R

jako ze jestem nieklimatyczy spirytysta a nie necro nie mam dostepu do podforum necro i zmian jakie byly proponowane

mozna je wyciagnac jakos public? albo podsumowac tu?
miloby bylo cos zrobic, bo posiadanie skilla necro jako alternatywnej magii rowna sie prawie jak skill zebractwo ;d

skorzak

Cytat: ignaś w 2009 09 10, 11:33:18
Skorzak takie bajki to mozesz swojej dziewczynie wciskac.
Lykasz zolta, pozniej czarna (zolta nadal dziala), i mozesz kolejna zolta lyknac bez najmniejszych problemow.

... pomiędzy żółta a czarna jest delay taki sam jak pomiędzy żółtą a żółtą... więc wygląda to tak: żółta 5s, czarna 5s, żółta... zamiast żółta 5s, żółta... nie ożywasz non stop żółtych więc tego nie zauważyłeś może(albo taki z ciebie ekspert)... ale na moją dziewczynę nie wsiadaj bo ja będę musiał wsiadać na twoją mamusie :D

PS: Narayan takie bajki to możesz swojej mamusi wciskać(nie mogłem się powstrzymać) :o

Edit: co nie zmienia faktu, że czar ten bardziej utrudnia pvm (nie świniobicie) i zmniejsza estetykę gry(rozjaśniony ekran) niz ma wpływ na pvp... gracz tego czaru praktycznie nie używa...
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

ignaś

No wiec rozstrzygnijmy ta kwestie - czy ja wciaskam kity czy ty skorzaku.

Bo moim zdaniem miedzy lyknieciem zoltych jest delay 15 sekund.

Miedzy roznymi miksami jest 7 sekund.

Wiec tak, powiem to jeszcze raz wciskasz nam kit.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

skorzak

Dobrze, nie ma różnicy już nie będę wciskał kitu...
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

DragoN

Popieram "macoosh2" o nekromancie nie ma informacji dostępnych ogólnie, pomimo że skill jest dostępny ogólnie.

ps. Może wróćmy do tematu a nie oftop o mixach sie zrobil ...
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

klon

A swoją drogą dlaczego niema info o czarach nekro na stronie? Dru też zdaje sie niema:> Może by sie przydało wrzucić skoro klasy stały się "bardziej dostępne"?
A może by tak dać SZPADOM SZPADĘ?:D

Cytat: ThorUczmy sie kochac Adminow tak szybko odchodzą....

seo

nekromancja od zalania dziejów jest zakazaną i strzeżoną przez sługusów śmierci magia, tajemna sztuka wladania energią śmierci. Spirytyści mieli musieli mieć kiedyś kontakt z którymś Nekromanta - od ktorego to poznali tajniki tej wiedzy. Jeśli chcesz poczuć smaczku nekromancji (jako klimatu badz skilla) odnajdz Nekromantow. :< nie robmy z serva 'wszystko dla wszystkich, pvp gora"

Ghg

co ma klimat do mechaniki?
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Kam

Tyle samo co irc do gry. ;]
mors vincet omnia

Black Day

A wiesz że są gracze jakim udaje sie oddzielić Irca od gry ? Bo tak sie lepiej bawi  Rpg i PvP i PvM  ;D

Ba nawet Forum od gry  8)

Btw. Kamiz

http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,15147.0.html

Oczywiście dalej wypowiedzi o poprawieniu u  necro .

Wol

ty nei jestes ich przedstawicielem...