Nekromancja

Zaczęty przez DragoN, 2009 09 04, 20:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kam

mors vincet omnia

Ghg

Vlad_R moze wystarczy skontaktowac sie z opiekunem grupy i poprosic, zeby cie dodal? ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Kam

Nie nie wystarczy, podforum nekro to podforum grupy "klimatycznej" nekromantów, nie osób ze skillem spirytyzm.

Co do samego tematu, propozycja dwóch czarów:
Ożywienie umysłu
Jakieś tam składniki
Działanie - +10 do: magii, medytacji, mądrości, spirytyzmu, szamanizmu na 10-15min(tak jak bless natury). Tylko na siebie/peta.
Otępienie umysłu
Jakieś tam składniki
Działanie - -10 do: magii, medytacji, mądrości, spirytyzmu, szamanizmu na 10-15 min(tak jak klatwa natury). Na wszystko.

Oba czary byłby odpowiednikami czarów dru dla nekro, w pvp wpływałoby jedynie na osobę ze skillem spirytyzm(chyba że ktoś da się złapać na otępienie). W pvm jest plus, ale nie tak duży jak w przypadku szamana.
mors vincet omnia

Tinerot

A to już dobry pomysł, tylko skilli za dużo. Bless natury działa na bojówkę i taktykę, nie jestem pewien czy na obronę (coś mi majaczy, że też).
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Karcharot

Tinerot..skilli tyle samo..

magia, szaman, nekro to prawie to samo co miecze, szpady, obuchy, wrest.  też przecież możesz mieć 2, np wrest+obuchy i da Ci to to samo co do magii+szamana / magii+nekro. ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Bazyli

karcharot: za duzo... on tam jeszcze wymienil medyte i evala...
CytatQuot capita, tot sensus...

Karcharot

bless naturki bojowka(jeśli 2 bojowki, to do 2 zdaje się daje ;> )+takta ;>

bless nekro- magerka+nekro/szaman (identycznie jak wyzej, jesli posiadasz 2, to daje do 2) + eval.  (medyt mozna odpuscic)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Kam

Faktycznie, anatka chyba nie jest wspierana przez bless dru - wywalić eval z tych czarów(lub medytacje)
mors vincet omnia

ethanoll

Anatomia na 100% nie jest wspierana.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Bazyli

wywalic oba... bonus do magerki+dru/necro sam w sobie bedzie mocny
CytatQuot capita, tot sensus...

mekmar

Cytat: Tinerot w 2009 09 14, 14:15:40
A to już dobry pomysł, tylko skilli za dużo. Bless natury działa na bojówkę i taktykę, nie jestem pewien czy na obronę (coś mi majaczy, że też).
Jak ja proponowalem analogiczny czar tylko nazwany umysl ponad cialem admin jasno powiedzial, ze nie mamy na co liczyc.

Kam

który admin? może już się zmienił.
mors vincet omnia

Ragnall

mekmar: Zaklęcie Amnezja.

mekmar

Ragnal ale licho napisal ze to ma dzialac 40 sekund, to nawet tej propozycj nie bralem powaznie, bo niektorzy co tyle maja speca...

Ragnall

Przecież cyferki można dograć na żywo. Prędzej tego użyjesz niż An Lora, gdzie wystarczy bind na  rozjaśnienie ekranu.