przywolance

Zaczęty przez Ave, 2010 06 14, 22:01:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ave

takie pytanko do ekipy czy  sila przywolancow takich jak demon,szyszka,zywiolaki zostala zmniejszona ?

Sadi666

Podobno nie, to mobki są silniejsze.

A ja się podepnę pod ten temat i zapytam czemu koszt demona zwięszkono z 3 na 5 demonich kości? Ten przywołaniec i tak jest słabszy od reszty, a teraz stał się jeszcze od nich droższy.

Marv

Nie jest juz slabszy, a cena wszystkich najmocniejszych summonow zostala zrownana.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Jasmine

Cytat: Marv w 2010 06 15, 16:56:20
Nie jest juz slabszy, a cena wszystkich najmocniejszych summonow zostala zrownana.

oczywiście w góre ;]

Skalaboss

Pomijam już to, ze szyszka z pełna maną pierdzi praktycznie kazdy czar kij wie czemu. Podejrzewam, ze probuje rzucac czary dru ale słabo  jej to wychodzi ;]

Sadi666

Cytat: Marv w 2010 06 15, 16:56:20

Rozumiem.. ale z tego co pamiętam to i tak demon był najdroższy ze swoimi 3 kostkami (1 kość = ok. 500gp). Taki Szyszak był tańszy o wiele chyba.

Poza tym cena zrównana, a co z siłą? Demon jest o wiele słabszy od Szyszki, Kościany Smok zbugowany (podobno). Nie wiem jak z Żywiołakiem Krwi, ale z tego co słyszałem, niezbyt dobrze się ludzie o nim wypowiadali (że nadal ssał HP od właściciela).

Ave

sila mobow zostala zwiekszona widze xxx razy szyszka wczesniej dawala rade z mistycznym demonem a teraz demon niszczy szyszke w okolo 30 sekund no troche chyba przegiecie

Rey

A moze poprostu pojawia sie miejsca do ktorych jest obawa podejsc? :D
Nowe wyzwania   ;D
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

DragoN

Nie tylko takie 'bydlaki' jak mistyk ;) wiele innych moobkow leje szyszkę ... ciekawe ... może by tak zmiany i balans zacząć robić w dół :D ? osłabiać moobki żeby gracze nie musieli zbierać się za 2 lata w 5 osobowe ekipy żeby wyjść z miasta bo worg w bramie stoi ;/
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Ave

tamer uwalony mag uwalony co jeszcze ?niedlugo to samemu nie mozna bedzie nic ubic procz niedzwiedzi

Rey

Ja tam mile wspominam jak musialem spieprzac przed worgiem. :)
Bylo wyzwanie a nie klopot z jak najszybszym dostaniem sie z pktu A do pktu B bez recalla, i do tego zapiep ***c pieszo.

Gromadzenie tysiecy ziol skor... a tak jak kogos zobaczy sie w czarnej zbroi skorzanej to sie powie: "nono czarnego niedzwiedzia musial ubic". :)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"