Wierny

Zaczęty przez DragoN, 2010 10 25, 09:51:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ghg

przeciez byla jedna. w magincii niedawno. :D
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Spider

Czy gdzieś pojawi się lista powiązań między bogami? (imię1 - wrogowie:, imię2 - wrogowie:, ...) Info na www jest niekompletne. Dla przykładu w newsie napisano, że każdy bóg oprócz Ahn'bysa ma swoich wrogów, a na www przy Saternosie widnieje napis "brak wrogów i przyjaciół wśród innych bóstw".

Diabeł

Ciekawi mnie, jakich wrogów ma Luna, skoro oficjalnie pozostaje bogiem neutralnym....

Sul

Diab to że bóg jest neutralny w żaden sposób nie jest równoznaczne z tym, że każdy go kocha i on kocha każdego. Nie zachowuj się jak człowiek ograniczony :)

Rozpiska pojawi się być może na forum jako, że edycja strony jest chwilowo utrudniona.

Ew można popytać wiernych i przeprowadzić takie badania, może bogowie nie chcą tego rozpowiadać na prawo i lewo?

Diabeł

Wiesz - właśnie Luna ma ten problem, że ona sama jako tako nie ma problemów z innymi bogami. Wiem co tworzyłem i pisałem :P .

Sul

Świat się zmienia, tylko tyle mam do powiedzenia i nie chcę się już zagłębiać w tą nadchodzącą głupią dyskusję.

Dea

Sul planujesz/planujecie jakies zmiany na dzien dzisiejszy odnosnie czasow wiernego ?

GOB

a ja widze ze kolejny dodatek do puszki a berek jak byl w dupie tak jest, nawet wykrywania nie mozna sie u niego doprosic
bleeee

Sul

Cytat: Kaleb w 2010 11 01, 09:27:13
a ja widze ze kolejny dodatek do puszki a berek jak byl w dupie tak jest, nawet wykrywania nie mozna sie u niego doprosic

Właśnie nas zachęciłeś do poprawy berka.

Tinerot

Przesuwamy termin o kolejny rok.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Ghg

jaki termin? ja juz wam go skreslilem z listy poprawek bez zgody licho. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Guardian

Cytat: Ghg w 2010 11 01, 13:30:49
jaki termin? ja juz wam go skreslilem z listy poprawek bez zgody licho. ;)

Na mój rozkaz oczywiście  8)