Tytuły

Zaczęty przez BeLikeBird, 2010 11 09, 21:12:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lindi

Rudus nie chodzi o to że nie ma.. tylko że nie wiadomo czy jest ;p

Jakbym wiedziała, że nie ma to byś dostał 10 propozycji na PMa jakie mogą być tytuły :P A tak to nadal nie wiem.. czy szukać czy foch:P
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

cug

Cytat: Rudus w 2010 11 10, 15:00:00
Dajcie sobie na luz - testujemy to.
Zreszta bylo powiedziane ze tytuly beda wchodzic co jakis czas - wiec zamiast plakac mozecie np - zaczac proponowac jakies, lub poczekac az sami do nich dojdziemy.

Rudus ok, ale co do rzemiosła było też mówione, że nowy system (przekuwanie/przeszywanie) będzie wprowadzony w pozostałych dziedzinach produkcji. Ktoś też napisał ze tajniki będą dla wszystkich klas. Niedługo pewnie pojawią się BODy, oczywiście na początku tylko dla kilku rzemiosł.
Niezmiernie ciesze się, że coraz to nowe rzeczy pojawiają się na DM, jednak argument, że "było powiedziane, że kiedyś będzie" już mnie nie przekonuje, a wręcz nieco meczy. Więc wybacz ale w to nie wierze :/

Zathaniel

Bazyli: ja miałem 1/16 więc zbliżona ilość (to tak w ramach poparcia słów Bazyla), przy okazji runebook pisze się 30-40 s? ;D już nie mówię ze recall i GT to dodatkowe 20.

Przestańcie narzekać na alchemika - najłatwiejszy sposób to exp czarne mixy ( koszt ~15k pajęczyny ~600-900k + moździerze ). Co ma powiedzieć Umagiczniacz? każda próba na jasny kryształ jest o 200% droższa :D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Szmaglomea

Cytat: Prorokpl w 2010 11 10, 15:20:37
Cytat: Szmagiel w 2010 11 10, 14:56:27
Cytat: Prorokpl w 2010 11 10, 13:14:40
Znów pomineli traperstwo <chlipa>  :'(

A 1000 expowych Trofeow?

Mi nie nalicza expowych a tobie? ;p

A strzelalem :P Chyba jednak warto sobie narazie poczekac na 'patche'. Tu sa pasjonaci, nie pracownicy - za jakis czas napewno bedzie to dopracowane. [Sam jestem ciekaw jak to w rzemiosle wyglada]

Borry

Czy planujecie (a może już jest) stopniowanie tytułów i czeka nas coś po tych nieszczęsnych kowalach, majstrach i tego typu obciachach?

Czy planujecie łączenie tytułów, np. kowal + majster + krawiec = cośtam?

Tylko proszę, bez żadnych Niszczycieli Świata i innych Pogromców Demoniego Odbytu.

Fozomat

Tytuł "morderca królików" jak napisał Rudus jest zarąbisty, dodajcie jeszcze "Pogromcę kur" :)

ethanoll

Cytat: Borry w 2010 11 10, 15:59:25
Czy planujecie (a może już jest) stopniowanie tytułów i czeka nas coś po tych nieszczęsnych kowalach, majstrach i tego typu obciachach?

Czy planujecie łączenie tytułów, np. kowal + majster + krawiec = cośtam?

Tylko proszę, bez żadnych Niszczycieli Świata i innych Pogromców Demoniego Odbytu.
Planujemy, planujemy. Chcemy żeby ich bardzo dużo i żeby były rozmaite. Ale jeszcze nie wiadomo, czy admini nam pozwolą na wszystkie, albo czy skrypterzy będą w stanie je wprowadzić tak, żeby np. licznik punktów na tytuł "Wybitny Twórca Czaszkowych Świeczników" nie powodował zbytniego zawalenia serwera.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Bazyli

podnosze ponawiajac pytanie o skrybe... czy te 500 to nie za duzo? w porownaniu do innych skilli to ilosc straszna... mysle ze 200 to juz i tak hardkor...
CytatQuot capita, tot sensus...

zolta

Cytat: Rudus w 2010 11 10, 15:28:41
Tak tak pojedzcie po nas ze nie wymyslilismy od razu 10 k tytulow dla kazdego lacznie z "morderca krolikow"

:*

trzeba bylo zapodac ze potrzebujecie, zaraz by sie kilku znalazlo mundrych.

ale na powaznie to jesli nie macie pomyslu na jakies tytuly albo szukacie czegos ciekawego to powiedzice, w kilk aglow latwiej. :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

ignaś

Taka luzna mysl-propozycja. Moze wyroznic jakos osobe ktora ma najwicej punktow w danej dziedzinie. Oczywiscie musialby zostac spelniony warunek uzyskania punktow na tytul.

Czyli np. 10 osob stuknelo juz 1000  smokow. Dziewieciu z nich maja tytul 'pogromcy smokow", ale osoba ktora w chwili obecnej ma najwiecej zabitych smokow ma dopisek "legendarny pogroma smokow".
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

zolta

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Nanuki

BeLikeBird

Kiedy można będzie usunąć tytuł ?
Nie chcę go mieć przez cały czas.

BeLikeBird

Wszyscy głusi na mą skromną prośbę  :'(
Dodać takie malutkie kółeczko z możliwością usunięcia dopisku, to chyba nie problem.
Można dać nawet limit żeby można było użyć jedynie 1 raz na godzinę.

Lindi

Cierp ciało skoroś chciało :P
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass