Tytuły

Zaczęty przez BeLikeBird, 2010 11 09, 21:12:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roberto

A ja sobie też już prawie nabiłem nabiłem dopisek!  ;D

Ale nie wiedziałem że nie można usunąć!  :o
Wolę jednak poczekać z włączeniem go, do puki będzie możliwość skasowania.

Bazyli

a planujecie wprowadzic jakies wyrownanie w tytulach? juz pisalem ze sa straszne roznice jesli chodzi o czas zdobycia tytulu... jako przyklad podam nieszczesnego skrybe o ktorym juz pisalem...
CytatQuot capita, tot sensus...

Blind951

Nie chce mi się wertować całego tematu... (zdaje sobie sprawę ze nie ten dział ;p)
Może alchemikowi niech nie leci tylko od expow ale tez co 50 miksów zrobionych ręcznie(+1 do tytułu), mroczne lustro +10 no może co 5 wzrastają punkty tytułu (idzie 1k szkła na jedno lustro)

BeLikeBird

No i moja prośba trafiła w próżnię.
Szkoda, rozczarowałem się :(

licho

A może teraz zajeliśmy się czymś innym?
i do tytułów wrócimy w przerwie pracy?
Nie wiem, gdybam sobie bo co ja tam wiem...

Bo przecież widać że wolno pracujemy...
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

BeLikeBird

Nie no pracujecie bardzo wartko, nie chciałem urazić.
Ale od razu po wejściu skryptu prosiłem tylko o mały przycisk do tymczasowego usuwania dopisku, który jednak uzupełnił by tę zmianę z tytułami.
A nowe tytuły to mogły by być dodane i za rok.

MORFI

Z racji tytułów do profecji był bym wdzięczny za tytuły do klasy nekromanty za xxx rzucenie czaru Kontrola Umarłych czy Szamana za Uzdrawianie na przykład
,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

Lindi

mhm a ja chce do kucharstwa
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Szmaglomea

Za 10 tys emot *ohh* i *ahh* tytul zboczenca.

Gump Tytulow ma mozliwosc przewijania gdy ma sie wiecej mozliwosci zebrania tytulu, czy jak to dziala?

BeLikeBird

Cytat: licho w 2010 11 09, 23:51:06
Bardzo możliwe że niedługo dodamy do zdobycia dopisek - Brak dopiska
a co trzeba będzie zrobić by go móc wybrać? zobaczycie :)
Czy któryś dopisek z tych nowych 6 wprowadzonych umożliwia co powyżej ?

licho

Nie, bo dopisek "brak dopiska" będzie połączony z czymś co jest potrzebne shardowi, a to koreluje z innym skryptem więc roboty jest ciut więcej niż "w przerwie na kawę"
ale będzie, myślę że bardzo niedługo.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

BeLikeBird

Ale jak rozumiem, po zdobyciu i wybraniu, to będzie wyglądało:
Brak Dopisku - Michael Urlich

Czy będzie całkowicie likwidowało dopisek przed imieniem?

Sadi666

Brak dopisku to brak dopisku, dosłownie  ::). Po prostu nie będziesz miał niczego przed imieniem i tyle. Nie wiem nad czym się tu rozwodzić.

Sul

Cytat: BeLikeBird w 2010 11 30, 20:38:30
Ale jak rozumiem, po zdobyciu i wybraniu, to będzie wyglądało:
Brak Dopisku - Michael Urlich

Czy będzie całkowicie likwidowało dopisek przed imieniem?

Mistrzowskie :)

BeLikeBird

Nie śmiejcie się no  ;)