Kopalnia Minoc

Zaczęty przez Bazyli, 2011 01 25, 13:30:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

vanil

Cytat: Necro w 2011 01 28, 23:53:34
Kopalnia Minoc należy do Władz Miasta Minoc i mogą ją nawet GMowi kazać zawalić. Nawet jeżeli wolno, to co z tego? Wszystkie miasta mogą pozamykać swoje kopalnie, mają do tego prawo.
Nie bardzo - drzewka i inne pierdoły znajdziemy poza miastami, natomiast pozamiejskie kopalnie nie działają.

embe

Cytat: Tinerot w 2011 01 26, 14:48:10

Naprawdę potrzebujemy PRowca który do takich spraw miałby podejście, cierpliwość, siłę i język, Arathan wracaj. ;)

Ale ja się ostatnio strasznie drogi zrobiłem...
Żaden problem społeczny czy gospodarczy nie jest zbyt wielki, by źle obmyślana interwencja państwa nie mogła go pogłębić.

kwiatek

Cytat: embe w 2011 05 23, 23:55:00
Cytat: Tinerot w 2011 01 26, 14:48:10

Naprawdę potrzebujemy PRowca który do takich spraw miałby podejście, cierpliwość, siłę i język, Arathan wracaj. ;)

Ale ja się ostatnio strasznie drogi zrobiłem...

embe

To nie tak. Ja po prostu mam problemy z refleksem.
Żaden problem społeczny czy gospodarczy nie jest zbyt wielki, by źle obmyślana interwencja państwa nie mogła go pogłębić.

kwiatek

A no to mój błąd, wybacz ;)

Dysiek

Ja nie wiem gdzie takie oburzenie, że bije was straż. Ktoś tu napisał ( Ari ) chyba, że straż w minoc jest zbugowana to sprawdź del tam do dopiero jest masakra  :'( no ale jakoś sobie poradziliśmy z osobnikami którzy nadmiernie prowokowali ludzi i zabijali biednych górników w del.

Moja podpowiedź dajcie 99% banów i będzie cisza  ;D