Postawa obronna

Zaczęty przez dawiss, 2013 01 12, 18:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Phoenix

Cytat: spot w 2013 01 17, 04:40:24
Cytat: dawiss w 2013 01 16, 10:37:13
spot: zaloguj sie do gry, zacznij grac... bo Twoje granie na papierze zaczyna robic sie co najmniej irytujace.

Kochaj sie kolezko. Zajmij sie swoja gra, bo nic ci do tego czy gram na papierze, czy udzielam sie na forum.

Masz swoje zdanie? Wyraz je, a nie szukasz zaczepki na forum.
Dokładnie...
Chłopak złapał stresa   ;D

dawiss

Cytat: Phoenix w 2013 01 17, 05:12:48
Cytat: spot w 2013 01 17, 04:40:24
Cytat: dawiss w 2013 01 16, 10:37:13
spot: zaloguj sie do gry, zacznij grac... bo Twoje granie na papierze zaczyna robic sie co najmniej irytujace.

Kochaj sie kolezko. Zajmij sie swoja gra, bo nic ci do tego czy gram na papierze, czy udzielam sie na forum.

Masz swoje zdanie? Wyraz je, a nie szukasz zaczepki na forum.
Dokładnie...
Chłopak złapał stresa   ;D

Jak wchodzę na forum i widzę Twoje posty, to tylko mam lepszy humor, a jak już poważnie się zestresuje to przypominam sobie Twoją wypowiedź:
Cytat
Nie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
I juz jest ok, Phoenix jak Ty to robisz!?

Spot, starasz się być mądrzejszy od każdego, ale de facto o każdej klasie na DM można mówić, że jest przegięta i każdej należą się osłabienia... Tylko dziwne, że te osłabienia idą nie w tą stronę w którą powinny...

On

Cóż, na mój gust możecie płakać dalej a i tak nikt was nie posłucha. Dalej chce się wam marnować klawiaturę? :)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Phoenix

Cytat: On w 2013 01 17, 10:40:40
Cóż, na mój gust możecie płakać dalej a i tak nikt was nie posłucha. Dalej chce się wam marnować klawiaturę? :)
Nie mam co robić to wkurzam innych xDDD
Wiadome że ekipa już olała temat, ważne że zrobiło sie błoto, niedługo GM zabetonuje i wszyscy beda Happy  :D

Sadi666

Ekip nie może "olać" tematu :P. To, że robi się szambo, nie znaczy, że nic tu nie napiszą, ja już nie dyskutuję, tylko czekam właśnie na odpowiedź. Fakt, na początku Mae pisał, ale potem była dyskusja, były argumenty i wypadało by się do nich też odnieść. Tak więc - czekam, a Wy nie naskakujcie na siebie...

Guardian

Cytat: Phoenix w 2013 01 17, 12:03:32
Cytat: On w 2013 01 17, 10:40:40
Nie mam co robić to wkurzam innych xDDD
Wiadome że ekipa już olała temat, ważne że zrobiło sie błoto, niedługo GM zabetonuje i wszyscy beda Happy  :D

Jak Ci się nudzi to se pograj w ping-ponga Bucu, bo mi przypadkiem może zdarzyć obrazić Twoją osobowość.
Jeśli Mae, albo ktoś inny będzie miał coś do dodania to sobie poradzi.
Temat betonuję jak to przewidział nasz DMowy Nostradamus. Mieliście dość czasu, żeby pomarudzić