Problem - czarny ekran po zalogowaniu

Zaczęty przez Bula Gra Muk, 2013 02 26, 18:01:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bula Gra Muk

Witam.Problem polega na tym, że po zalogowaniu się i wybraniu postaci, nie widać nic (znaczy widać pulpit), jest dźwięk i gra jest na pasku zadań.  >:(

AsYlum

Która wersja klienta? Jak instalowałeś UO. Czy masz jakieś stare profile/makra, które przywracałeś?
<uninitialized object>

sin

Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Pollack

Mialem ostatnio to samo - problem sie pojawil calkiem znienacka. Na 100% niczego nie zmienialem - po prostu windows 8 stwierdzil ze UO ma byc na pasku i nie dalo sie tego za cholere zmaksymalizowac. Nie pamietam dokladnie co zrobilem - ale jakos wymusilem jego zmaksymalizowanie, juz na poziomie wyboru postaci (sproboj wtedy wbic okno na max jesli otwierasz w zmniejszonym). Przy jednym odpaleniu w ten sposob - wszystko wrocilo do normy.

Bula Gra Muk

Działało wszystko jak należy aż wyłączyłem grę potem włączyłem i nie ma :( I to nie czarny ekran tylko tak jakby okna ultimy nie było. A brat zalogował się na swoje konto i mu działa normalnie tylko ja tak mam :(

Bula Gra Muk

Bonne

mi pomaga zalogowanie się na inną postać.