O PR i poziomie

Zaczęty przez On, 2013 04 09, 13:59:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

naturel pieprzysz takie glupoty, ze az mi zal czasu, jaki poswiecilem na ich przeczytanie. Widzialem twoja "rozmowe" z Dzikim (bo przeciez rozmawialiscie) i naprawde uwazam - jak zreszta reszta ekipy, ktora decydowala w tej sprawie (bo przeciez Dziki nie decydowal sam) - ze kolor skory powinienes byl stracic za sam sposob swojego zachowania. Wiem, ze takie same problemy miales w przeszlosci, czego dalej slady sa na tym forum (choc, jak twierdzisz, zmienialo sie mocno i pewnie wiele rzeczy poginelo) http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,5405.msg100886.html#msg100886 .

Cytat: HurDur w 2013 04 11, 11:45:06
Bo nie wiem czy zauważyłeś, ale chodzi o to, że macie bardzo słaby poziom komunikacji z graczami, a nie o ten konkretny przypadek. Czy wszystko wam trzeba tłumaczyć jak przedszkolakom i wytłuszczać słowa "PR z waszej stronny ssie" lub "nie umiecie komunikować się z graczami"? Rozumiem, że nie można wam zwrócić uwagi, ze wam ten aspekt prowadzenia serwera nie wychodzi?

Ten serwer nikogo nie karmi. Jest prowadzony przez ludzi, ktorzy spedzaja 8 godzin kazdego dnia pracujac gdzies indziej. Ukladaja swoje zycie prywatne, zmieniaja prace, przeprowadzaja sie, zenia, maja dzieci, a na dodatek - podobnie jak wy - maja takze nadzieje na chwile relaksu kazdego dnia.
DM nie mozna porownywac z oficjalnymi forami/serwerami roznych firm/gier. Support i kontakt z klientem jest zbyt drogi, zajmuje zbyt wiele czasu i wymaga zbyt wielu ludzi. My jestesmy wiec nastawieni na efekt. Chcemy pchac ten serwer dalej tak, by byl mozliwie najbardziej ciekawy, by pomagac tym, ktorzy rzeczywiscie potrzebuja pomocy, by odpowiadac na tematy, ktore rzeczywiscie potrzebuja odpowiedzi. Na sam koniec mamy nadzieje, ze zostanie takze tez tyci czasu dla nas, bysmy mogli zajac sie soba.
Znalezienie nowej osoby do ekipy jest trudne, a prawdopodobienstwo, ze przetrwa, dalej bedzie miala zapal i nauczy sie dosc, by zostac drugim Tinerotem jest nikle. Tinerotem, bo Asyluma, ktorego meczyliscie rozmaitymi pierdolami i swoimi klotniami na pewno nie bedzie.

AsYlum

Cytat: Raaban w 2013 04 11, 16:13:08
Jeżeli tak rzeczywiście było (chociaż nie sądzę że akurat Dzikus bez niczego zabrał skórę) to to jest trochę nie halo. I chętnie przeczytałbym jakiekolwiek wyjaśnienie ;)

Swoją drogą co sie dzieje z odmrażaniem kont? Słyszałem że są z tym jakieś problemy o_0
Asylum jeżeli nie masz na to czasu itp. to przekaż to komuś, bo żeby gracz jeszcze musiał czekać z tydzień żeby go odmrozić? No nie przesadzajmy  ???

90% osób które czeka nic nie pamięta poza tym, że miało konto albo potracili maile, zakładali lipne a teraz jest problem bo nie potrafią podać poprawnych danych. Nadal są to 2-4 osoby w miesiącu. Jak ktoś olewa sprawy aktualizacji danych to potem może narzekać, ale na swoją niefrasobliwość.
<uninitialized object>