Zmiana w wampirze

Zaczęty przez Maelui, 2013 01 21, 10:27:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Guardian

Cytat: On w 2013 01 22, 15:55:39
Ogólnie, usprawnić czary, tak żeby były bardziej użyteczne. Np z wyssania zrobić dota ala pszczoły :>

Czarna ręka działa już inaczej, bo nie powoduje przerzucania mobów, tylko trzeba czytać.
Jasmine: po kij trollujesz, jak on pisał o koksie maga (90-100), a nie woja? Kolejny przykład, że czytanie ze zrozumieniem chyba niektórych boli...

Ogólnie Panowie:

Przestancie do jasnej ciasnej robić burdel bo naprawdę widzę powtarzające się w tematach nicki i w końcu je pouciszam.

On

Po prostu już zamknij ;)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

dawiss

Cytat: Jasmine w 2013 01 22, 17:10:56
Cytat: dawiss w 2013 01 22, 16:09:12
Cytat: Phoenix w 2013 01 22, 15:28:55
Dobrze Wszechwiedzący ;D
Niedawno skoxałem ten skill, no ale ty jesteś lepiej poinformowany i wiesz lepiej  ::)

Albo kłamiesz albo przydadzą Ci się korepetycje z matematyki...

Przy 100% udanych prób, na ph żeby zrobić od 90 do 100, potrzeba:

4000 wrzosu, 4000 wilczych, 4000 krwii, 2000 składników krwii.

To tylko ostatnie 10% i przy założeniu, że czar będzie wychodził za każdym razem. Co w praktyce się nie udaje... Lekką ręką można więc do tego dorzucić 1/4 składników.

nie znasz się, wampir woj koxa do 85, i nie jest to drogie (tak koxalem, wiem).

zmiana bardzo dobra, gdyby tylko jeszcze gracze nie mieli tutaj mentalności psa ogrodnika to byłoby świetnie.

Nie mam wampa, a zmiana jest fajna. mniej makro, więcej gry!

Phoenix odpowiadał rozwojowi, ja Phoenixowi. Nie wiem o co Tobie chodzi... bo dyskusja zeszła na magów.

Zmiana jak najbardziej dobra.

growin

edit. kurde - nie wiem czemu nie zauważyłem kilku postów ^^
Jasmine coś pisze o 'psach ogrodnika' ktoś tu napisał, że zmiana zła? Czy post dla zasady?
Powtórzyłem chyba 3x, że mi się podoba, a bardziej podobałaby się, gdyby dotyczyła też maga.

Guardian
A co z blessem zależnym od identa? I Sanktuarium?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Guardian

Cytat: growin w 2013 01 22, 18:12:58
edit. kurde - nie wiem czemu nie zauważyłem kilku postów ^^
Jasmine coś pisze o 'psach ogrodnika' ktoś tu napisał, że zmiana zła? Czy post dla zasady?
Powtórzyłem chyba 3x, że mi się podoba, a bardziej podobałaby się, gdyby dotyczyła też maga.

Guardian
A co z blessem zależnym od identa? I Sanktuarium?

Rozwiń proszę, bo nie wiem czy dobrze rozumiem. Bless wampa jest zalezny od skilla przeca. Sanktuarium zamienić na portal? To już z tym nie do mnie ;P

Prorokpl

Przecież sanktuarium jest dobre jakie jest. Portal? Po kiego grzyba? Żeby ktoś za nami mógł wejść?

growin

Jeśli gdzieś napisałem o blessie zależnym od skilla, to mój błąd.
Cały czas miałem na myśli INT'a czyli statystyki.
Z tego co wiem wampir z 50 inta dostaje takiego samego blesa, jak wampir z 90 inta ;)

Prokop to niech mogą wejść tylko osoby z .przyjaciele.
Po cholere mi te sanktuarium? Portal dla kolegów jest przydatny.

edit. Żeby było jasne - od jakiegoś czasu dyskusja jest o magu. Takich sanktuariów to ja mam 10 runebooków ^^
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Prorokpl

Cytat: growin w 2013 01 22, 22:02:03
Jeśli gdzieś napisałem o blessie zależnym od skilla, to mój błąd.
Cały czas miałem na myśli INT'a czyli statystyki.
Z tego co wiem wampir z 50 inta dostaje takiego samego blesa, jak wampir z 90 inta ;)

Prokop to niech mogą wejść tylko osoby z .przyjaciele.
Po cholere mi te sanktuarium? Portal dla kolegów jest przydatny.

edit. Żeby było jasne - od jakiegoś czasu dyskusja jest o magu. Takich sanktuariów to ja mam 10 runebooków ^^

Ale sanktuarium to klimatyczny dodatek. A wy chcecie sobie portal do pvp lub pvm robić. Od tego są runy i magowie. Jestem na nie.

P.S. Po raz enty mówię, że nie jestem jakiś Prokop, którego nawet nie znam. Tylko Prorok

growin

Prorokpl to po cholere jest klasa mag-wampir, skoro ma takie bajery jak recall z dłuższym castem? :)
Niech woj sobie rzuca recala, ale niech wampir mający magie rzuca portale ;)

Inne klasy mają przydatne portale.

Prorokpl

Cytat: growin w 2013 01 22, 22:12:11
Prorokpl to po cholere jest klasa mag-wampir, skoro ma takie bajery jak recall z dłuższym castem? :)
Niech woj sobie rzuca recala, ale niech wampir mający magie rzuca portale ;)

Inne klasy mają przydatne portale.

A to wampir-mag nie może rzucać portali? Przepraszam nie wiedziałem, że ta funkcja zwykłego maga została mu zablokowana.

Wol

chodzilo growinowi pewnie o to ze wampir mag ma z wapira sanktu=dluzszy recall. czyl gorsza rzecz niz zm. szaman ma jajo na przywolanie, nekro tez a psion moze 2way siebie/przyjaciol przynosic

Raaban

Nom tyle że żadne z tych jajek nie przenosi między światami. A sanktuarium tak ;]
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

On

Sanktuarium zawsze miało tylko i wyłącznie służyć ucieczce przed słońcem dla wampirów wojowników. Z tego co pamiętam ;]
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Maelui

i tak jest ;] czar na pvp da sie łątwo wybić zwykłym cepem nie jest to az tak przegięte.

obrazenia od slonca tez wybijają czar

growin

Dokładnie piszę o tym co Wol ;)

Raaban - i to rekompensuje nieprzydatność tego czaru?
Dla wojów ok, przydatne.

Dlatego napisałem, niech tylko MAG może stawiać taki portal - Prorok, magowym portalem kolegów nie ściągnę, a każda inna podklasa magiczna i owszem.