UOAM - UO Auto Map

Zaczęty przez SolTell, 2006 12 29, 22:00:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ukulele

Zakładka Map/UO client data files location..

Odznaczasz i wpisujesz własną ścieżkę do głównego katalogu z grą.

Trawa

Dzieki Tajfun, pomoglo
Cytat: EnkilTak, są i takie perełki. Radzę uważać na napisy z frazą ,,wyjątkowej jakości", to działa jak gówno na muchy.

Yellow

u mnie nie działa nawet ouam włąćzam i wyskakuje mi:
You didn't specify a password

If you don't specify a password then your ouam server will be unsecure

Do you want to continue anyway?

klikam TAK i wyskakuje mi UOAM dedicated server.. mam tylko odnosnik do jakiegoś www nic poza tym.. mam system vista i nie mam uoml tylko ar

Ukulele

Hehe, bo nie włączasz wcale UOAMa, tylko serwer do tego programu (uoamsvr21.exe).

Instalujesz plikiem uoam.exe z paczki uoam_full.zip, a potem włączasz uoam.exe z katalogu gdzie instalowałeś.

da'vath

A ja mam TAKI  problem:
Reinstalowalem kilka razy am, sciagalem z roznych zrodel.

Jak bylo to prosze mnie okrzyczec ze nie uzywam szukaj i podac odnosnik.

Ukulele

A czekałeś kilka sekund zanim nacisnąłeś start? Musi się ściągnąć aktualizacja.

Jeśli chodzi o wersje, to ta ze stronki DM2 z działu plika działa niezawodnie i nie masz co szukać innych. Problem musi leżeć gdzieś indziej.

Polecam ci zrestartować komputer i wyłączyć wszystkie programy korzystające z internetu, bo coś utrudnia ściągnięcie nowej aktualizacji UOAMa.

Lesio

Ten sam problem, co Da'vath.

Czekam dłużej niż kilka sekund, czekam kilka minut.
Kilka razy szuka serwera, żeby pobrać. Potem niby pobiera 1 plik, można nacisnąć start. Naciskam i pojawia się ten komunikat, który pokazał Da'vath.

Wyłączyłem wszystko, co korzysta z internetu, oprócz GG. Antywirusa też... dalej lipa.
Jadę z palca!

^_^

A to nie lepiej te pliki ręcznie pobrać ze stronki uoam? :< www.uoam.net Włącznie z plikami treasures do mapek ;d

nOiSe

Glowna stronka nie dziala - chyba maja jakis problem. Aktualizacji mapka tez nie pobiera (procz jednego pliku)...
Takze biegam bez mapy  :???:
Pozostaje czekacc... :wink:

^_^

No to w takim razie wiadomo dlaczego nie pobiera aktualizacji ;d Z resztą już jakiś czas temu było pisane na stronie uoam że więcej aktualizacji nie będzie. Pozostaje tylko póście do kumpla z uoam albo wymęczenie kogos aby spakował folder uoam swój i wrzucił na jakiś ftp. Wtedy nie trzeba jakichkolwiek aktualizacji i mapka śmiga ;)

qtu

Cytat: "da'vath"A ja mam TAKI  problem:
Reinstalowalem kilka razy am, sciagalem z roznych zrodel.

Jak bylo to prosze mnie okrzyczec ze nie uzywam szukaj i podac odnosnik.

ja mam to samo:/
Nie mozna tej aktualizacji jakos pominac i wlaczyc uoam?

Albo niech ktos wrzuci niezbedne pliki do odpalenia na http://rapidshare.com/
<ssijwy> taly to chlopak z ostroleki
<ssijwy> ktoremu koledzy szczali do kasku jak jezdzil skuterem

^_^

Proszę bardzo świeżutki upload na RS. Mapka jest na koncie premium więc upload nigdy nie wygaśnie no chyba że zlikwiduje konto ;) Tak czy inaczej będzie konto istniało co najmniej jeszcze rok. Oczywiście po ściągnięciu i rozpakowaniu jak ktoś będzie chciał widzieć normalne mapki dm to wrzucić trzeba aktualne pliki mapy do katalogu uo i patchować mapke ;) A trwa to chwilke ;d

Link do uoam:
http://rapidshare.com/files/164044146/UOAM.rar

qtu

Cytat: "^_^"Proszę bardzo świeżutki upload na RS. Mapka jest na koncie premium więc upload nigdy nie wygaśnie no chyba że zlikwiduje konto ;) Tak czy inaczej będzie konto istniało co najmniej jeszcze rok. Oczywiście po ściągnięciu i rozpakowaniu jak ktoś będzie chciał widzieć normalne mapki dm to wrzucić trzeba aktualne pliki mapy do katalogu uo i patchować mapke ;) A trwa to chwilke ;d

Link do uoam:
http://rapidshare.com/files/164044146/UOAM.rar

Dziekuje w imieniu wszystkich za ten link:D
Zapobiegnie to spamowi
"dzieki"
"dzieki"
:P
<ssijwy> taly to chlopak z ostroleki
<ssijwy> ktoremu koledzy szczali do kasku jak jezdzil skuterem

nOiSe

DZIEKI !!!!

Sorry ale z radochy nie moglem sie powstrzymac   :mrgreen: